Saskia van Hell

Actieve groepsreizen met mede-christenen waarin je zelf je inbreng kunt leveren en mede het dagprogramma bepaalt.

Beschrijf je reiservaring

Afwisselend en mooi, maar te kort in verhouding tot de reistijden (zowel van heen- en terugreis als van dagtrips). Daardoor te weinig ontspanning en ontmoeting (in de zin van gesprekken en... Afwisselend en mooi, maar te kort in verhouding tot de reistijden (zowel van heen- en terugreis als van dagtrips). Daardoor te weinig ontspanning en ontmoeting (in de zin van gesprekken en spelletjes doen).

Christiaan Sturm

Gedegen en vriendelijk

Beschrijf je reiservaring

Met busjes van goede kwaliteit erheen gereden. Veel bergwandelingen gemaakt. Leuke groep, veel gesprekken gevoerd.

Christa Fledderman

Leuke, betaalbare christelijke reisorganisatie

Beschrijf je reiservaring

het was een gezellige vakantie met reisgenoten

Joke van Schaik

Relaxed / vrijheid / christelijk / rekekning houdend met indivu=ividuele wensen

Beschrijf je reiservaring

niet te grote groep, je kunt ook zelf dingen doen en niet alles centraal, genoeg eigen inbreng

Trijntje Prins

Je reist in een kleine groep en je hebt invloed op het dagprogramma.

Beschrijf je reiservaring

Fijne groep en prettige sfeer!

Petra Goethals

Je weet nooit hoe het gaat verlopen, maar doordat je met zijn allen al bewust hebt gekozen voor het land en het verhaal er omheen heb je altijd wel een klik met iemand of met de activiteiten.

Beschrijf je reiservaring

Het was een mooie, afwisselende reis naar Denemarken waar we veel hebben gezien en gedaan. Leuke groep meiden en een goede reisleidster!!

Arend Kranenburg

Reizen in een kleine groep waarbij ontmoeting, ontspanning en samen activiteiten doen centraal staan.

Beschrijf je reiservaring

We waren al heel snel een groep. Dat kwam door een leuk introductiespelletje van de reisleider. De streek en locatie waar we zaten is erg mooi. Een aanrader voor wie van de Franse sferen houdt. We waren al heel snel een groep. Dat kwam door een leuk introductiespelletje van de reisleider. De streek en locatie waar we zaten is erg mooi. Een aanrader voor wie van de Franse sferen houdt.
De kracht van Amarant reizen zit in de kleine groepsgrootte en het prettig contact dat je met elkaar kunt opbouwen. Als je het algemeen kwaliteitsniveau nog wat hoger weet te krijgen kan je hiermee de concurrentie aan. Jullie kracht heeft dan een goede basis voor mensen die met een kleine groep willen reizen.

Marleen de Wit

Gezellige en ontspannen reis in een mooie omgeving.

Beschrijf je reiservaring

Fantastisch! Het was een leuke en open groep mensen, met fijn kamperen en leuke activiteiten. Een goede afwisseling tussen actie en ontspanning

Gerike Hindriks

Fijne christelijke reisorganisatie

Beschrijf je reiservaring

Gezellige groep, fijne reisleider, leuke activiteiten gedaan en erg mooie omgeving. Erg genoten

Ewout de Jong

Goede christelijke organisatie, combinatie, activiteiten, ontspanning en geloof was top!

Beschrijf je reiservaring

Goed. Het was ontspannen. Lekker even uit het dagelijks leven. Leuke activiteiten gedaan met een gezellige groep.