Jan bartels

In 1 woord geweldig

Beschrijf je reiservaring

Was mooie natuur en leuke Activiteiten

Keesjan Kamp

Het is een christelijke reisorganisatie waarbij leuke dingen en ontspanning en het geloof centraal staan.

Beschrijf je reiservaring

Ik had een hele leuke groep waarmee we veel gedaan hebben en veel gelachen met elkaar. Ook ontspanning gehad.

Aafke de Vries

Een onvergetelijke reis waarbij mooie gesprekken en gave activiteiten beleefd worden.

Beschrijf je reiservaring

Binnen een paar dagen voelde de groep al vertrouwd aan en leek het alsof we elkaar al langer kenden. Daardoor konden we mooie en diepgaande (geloofs)gesprekken voeren met elkaar. Tijdens de reis... Binnen een paar dagen voelde de groep al vertrouwd aan en leek het alsof we elkaar al langer kenden. Daardoor konden we mooie en diepgaande (geloofs)gesprekken voeren met elkaar. Tijdens de reis hebben we mooie dingen gezien, gedaan en beleefd. Mooie bergwandelingen gemaakt, canoying uitgeprobeerd, gedoken in de rivier, het meer of de zee en stadjes bezocht.

JanPieter de Boer

Warme organisatie

Beschrijf je reiservaring

De reis en de begeleiding was erg prettig! Mooi, dat er goed naar de individuele wensen geluisterd werd!
We hebben heel veel gedaan en daar voelde ik mij erg prettig bij!

Yvette Fidom

Je leert nieuwe mensen kennen met wie je het geloof kan delen.

Leuk en afwisselend

Jürgen Schröder

Christelijke reisorganisatie met actieve reizen.

Beschrijf je reiservaring

Veel gewandeld waarbij ieder zijn eigen tempo kon houden. Leuke gezellige groep. Fijne vakantie met gelijkgestemden.

Maartje Grevers

Een leuk avontuur met veel afwisseling!

Beschrijf je reiservaring

Ik vond het een erg fijne reis, maar dat kwam mede door de groep! Ik heb genoten van de gesprekken, activiteiten en de rust momenten.

Stefan Scholten

Veel gedaan, veel gezien, leuke groep.

Hele leuke vakantie gehad

Klaas van Dam

Avontuurlijk en actief

uitdagend, actief

Annemiek

Organisatie met kleine groepen en rustige locatie.

Beschrijf je reiservaring

Ik moet zeggen dat ik Bretagne in Frankrijk echt een mooi gebied vond. We gingen met een kleine, rustige groep. We hadden veel ruimte over in de busjes. We zijn er vrijwel iedere dag wel op uit... Ik moet zeggen dat ik Bretagne in Frankrijk echt een mooi gebied vond. We gingen met een kleine, rustige groep. We hadden veel ruimte over in de busjes. We zijn er vrijwel iedere dag wel op uit getrokken, waar ik wel van houd.