Erik

Actieve vakanties met medechristenen in kleine groepen

Beschrijf je reiservaring

Een mooie reis gehad met een ecoloog als reisleider, wat extra informatie gaf over de lokale natuur en de flora en fauna, bijzondere diersoorten gezien; een gezellige en ontspsannen groep met... Een mooie reis gehad met een ecoloog als reisleider, wat extra informatie gaf over de lokale natuur en de flora en fauna, bijzondere diersoorten gezien; een gezellige en ontspsannen groep met aandacht voor elkaar. Goede dagsluitingen gehad met diepgang en veel inbreng vanuit de groep. Veel kastelen gezien, lekker gewandeld, gekanood en gesupped en elke dag even afkoelen in het zwembad op de camping.

Peter Voskuilen

Behulpzaam

Beschrijf je reiservaring

Een reis met reizigers die elkaar helpen. Je (visuele) beperking hoeft geen obstakel te zijn voor medereizigers. Een reis waarin iedereen zijn grenzen verlegt en obstakels als overwinningspunten... Een reis met reizigers die elkaar helpen. Je (visuele) beperking hoeft geen obstakel te zijn voor medereizigers. Een reis waarin iedereen zijn grenzen verlegt en obstakels als overwinningspunten ziet. Dit biedt mogelijkheden in wat iedereen graag wil zien en gaat er vol voor. Door deze groepsgenoten ben ik ver boven me kunnen gekomen en heb ik een hoogtepunt bereikt in wat ik kan!

Anouk Slingerland

Een reisorganisatie die mensen bij elkaar brengt om hopelijk een onvergetelijke vakantie te hebben.

Beschrijf je reiservaring

De reis was erg leuk, ik deed echter mee aan een Amarant-Variant reis met reisintensiteit 3 van 5, en had het idee dat niet iedereen dat aankon. Niet om de rest zwart te maken, het waren gezellige... De reis was erg leuk, ik deed echter mee aan een Amarant-Variant reis met reisintensiteit 3 van 5, en had het idee dat niet iedereen dat aankon. Niet om de rest zwart te maken, het waren gezellige mensen, maar dat maakt het wel erg lastig om als groep activiteiten te doen die iedereen aankan.

Ronald van Rijswijk

Christelijk reisorganisatie waar je goed mee op vakantie kan gaan.

Beschrijf je reiservaring

Gezellige reis op de Veluwe.

Annemarie van de Minkelis

Een primitieve, actieve, leuke vakantie

erg leuk

E.

Een leuke reisorganisatie met goede reisleiding en de mogelijkheid om samen het programma in te vullen.

Beschrijf je reiservaring

De reis naar Denemarken begon met een vroeg vertrek met de mini busjes. Alles verliep voorspoedig en we troffen een ruim vakantiehuis met meer dan genoeg ruimte. We hebben diverse activiteiten... De reis naar Denemarken begon met een vroeg vertrek met de mini busjes. Alles verliep voorspoedig en we troffen een ruim vakantiehuis met meer dan genoeg ruimte. We hebben diverse activiteiten ondernomen. Wandelen, fietsen, zeehonden en dolfijnen spotten. Kanoƫn, samen koken. Een bezoek aan Aarhus en we stonden de laatste dag nog bovenop een vuurtoren :)

Jacolien Wilbrink

Is overleg mogelijk over wat kan.
Ivm planning

Mark Langerak

Leuke eerste kennismaking met een Amarant groepsreis.

Beschrijf je reiservaring

De reis is goed bevallen. De locatie rondom het Comomeer biedt voldoende mogelijkheden voor inspannende en ontspannende activiteiten.

De camping was druk maar daar had je weinig last van....

De camping was druk maar daar had je weinig last van. Het sanitair was daarop berekend en bovenal schoon en vrij nieuw. De faciliteiten op de camping zijn prima, daarnaast zijn de supermarkt, winkels en het meer op loopafstand.

De groep was erg divers en door de kleinschaligheid heb je als snel met andere deelnemers een (persoonlijk) gesprek.

Zowel de heen- als de terugreis waren prima, mede door de fijne busjes van Willemse de Koning uit Arnhem.

De reisleidster heeft erg haar best gedaan t.a.v. de getroffen voorbereidingen. Wel kreeg ik (en andere deelnemers uit de groep) het idee dat ze er alleen voor stond en Amarant zelf weinig input leverde. Daarnaast kon de reisleidster volgens mij niet terugvallen op ervaringen van eerdere reizen naar het Comomeer.
De planning (met inbreng van deelnemers!) die de reisleidster had gemaakt was niet lijdend, daardoor was er voldoende mogelijkheid om te schuiven of voor een andere activiteit te kiezen.

Annette van Leerdam

Amarant organiseert reizen die flexibel in te vullen zijn waardoor iedere deelnemer een geslaagde vakantie kan hebben

Leuk

Jenny van Beem

Goed georganiseerde vakanties met christelijke leeftijdsgenoten.

Beschrijf je reiservaring

Het was een gezellige vakantie met een fijne groep. De reisleider had het goed georganiseerd. Het huis waar we verbleven was goed. Jammer dat de vakantie niet langer duurde, want er waren nog meer... Het was een gezellige vakantie met een fijne groep. De reisleider had het goed georganiseerd. Het huis waar we verbleven was goed. Jammer dat de vakantie niet langer duurde, want er waren nog meer dingen die we hadden willen doen.