Wim Dorsman

Gezellig en ontspannen

Beschrijf je reiservaring

Een heel geslaagde reis met veel verschillende activiteiten

Marit Been

Amarant is een hele fijne, duidelijke en gezellige reisorganistatie!

Beschrijf je reiservaring

Ik heb een hele mooie reis gehad met een gezellig groepje en leuke reisleiders. Alles was goed geregeld, en ik heb enorm genoten.

Marien Brandsen

Prachtig

Beschrijf je reiservaring

Was een super toffe reis! Veel gezien veel gelachen!

Janneke van de Poll

Gezellige reis met leeftijdsgenoten naar een mooie bestemming.

Beschrijf je reiservaring

Ik ben naar het mooie Denemarken geweest in een huis met 16 dames. We hebben mooie uitstapjes gemaakt en lekker gegeten. Ik ben helemaal tot rust gekomen.

Maaike van Slooten

Een gezellige reis voor iedereen!

Beschrijf je reiservaring

gezellige groep, leuke activiteiten, veel afwisseling. Ik vond het prettig dat op zaterdagavond het programma (met daarin ieders wensen goed meegenomen) werd gemaakt voor de hele week; zo wist je... gezellige groep, leuke activiteiten, veel afwisseling. Ik vond het prettig dat op zaterdagavond het programma (met daarin ieders wensen goed meegenomen) werd gemaakt voor de hele week; zo wist je vooraf waar je aan toe was, dat vond ik erg prettig. Het eten was lekker, de kookliefhebber zorgde goed voor de groep en het gezamelijk eten was daardoor ook één van mijn favoriete activiteiten.

M. de Zwart

Beschrijf je reiservaring

Een natuur en cultuur reis met ruimte voor ontspanning en verschillende activiteiten

Lydia

Waar christenen en reizen samen komen.

Beschrijf je reiservaring

de reis was echt super leuk. echt veel gezien en gedaan. er was een goeie balans tussen zelf op stap kunnen en met de groep wat samen doen. reisleiding nam het serieus als je iets aan gaf.... de reis was echt super leuk. echt veel gezien en gedaan. er was een goeie balans tussen zelf op stap kunnen en met de groep wat samen doen. reisleiding nam het serieus als je iets aan gaf. activiteiten konden bijna niet beter zijn voor bereid en we hebben echt kunnen genieten van wat het eiland allemaal gaf. van mij had de vakantie langer mogen duren.

R

Fijne betrouwbare reisorganisatie om met een leuke groep mensen op pad te gaan.

Beschrijf je reiservaring

Positief, gevarieerde activiteiten afgestemd op de wensen van de groep.

Inge Van het Ende

Goed georganiseerde vakantie.

Beschrijf je reiservaring

Goed georganiseerd. Leuke mensen. Goede leiding.

Klaas Pol

Nvt