Mark Bekooy

Christelijke groepsreis naar het buitenland

Beschrijf je reiservaring

Reis naar Noorwegen was echt tof. Veel rijden wel, maar echt prachtige dingen gezien, leuke gesprekken gehad en een goede groep mensen. Heel fijn!

Arne van Dam

Bizar mooie ervaring.

Kamperen/roadtrip door Noorwegen.

Christelijke reisorganisatie met locaties wat uit de buurt van grote toeristische plekken, met ruimte om samen het programma te bepalen.

Beschrijf je reiservaring

Het was een fijne reis. Veel gezien en gedaan, in onderling overleg.
Fijn dat er een zwembad op de camping was.

Jacco Maassen

Leuke, goed georganiseerde reisorganisatie

Beschrijf je reiservaring

Fantastische reis met leuke groep

Derk van 't Ende

Biedt een plek om gelijkgestemden te ontmoeten met een Christelijke achtergrond.

Beschrijf je reiservaring

Mooie vakantie met een fijne gezellige groep

Wijnanda van Engelen

Op een ontspannen, gezellige, uitdagende manier nieuwe christenen leren kennen, die je ook helpen om af en toe uit je comfortzone te stappen.

Beschrijf je reiservaring

Het was mijn eerste ervaring met Amarant en meteen een succes. Een leuke groep, waarin ik helemaal mezelf kon zijn. De heerlijke maaltijden van de kok en de variatie in het programma, maakten de... Het was mijn eerste ervaring met Amarant en meteen een succes. Een leuke groep, waarin ik helemaal mezelf kon zijn. De heerlijke maaltijden van de kok en de variatie in het programma, maakten de reis tot een succes.

Elze

Je moet het treffen met de groep, het weer en overige factoren.

Beschrijf je reiservaring

Na een lange reis met minibusjes, was het 10 dagen genieten op Jersey. De kampeerplek, het weer en de klik met de groep was beter dan verwacht. De tijd is voorbij gevlogen.

Klarien Lakerveld

Fijne organisatie die echt hun best doen om mooie reizen/bestemmingen te organiseren, snel en persoonlijk in contact.

Beschrijf je reiservaring

Ik heb een geweldige 12-daagse gehad op Jersey. De groep voelde al heel snel vertrouwd. Jersey was een geweldige bestemming. Ik heb 12 dagen volop genoten van de gezelligheid van de groep, de natuur... Ik heb een geweldige 12-daagse gehad op Jersey. De groep voelde al heel snel vertrouwd. Jersey was een geweldige bestemming. Ik heb 12 dagen volop genoten van de gezelligheid van de groep, de natuur en cultuur!

Jacintha Hislop

Amarant een beproeving of niet!

Beschrijf je reiservaring

Onvoldoende groepsbelediging. Een reisleider die verteld géén reisleider te willen zijn en een negatieve sfeer weet te creëren binnen de groep.
Medereizigers, die met haar meepraten waren oké...
Medereizigers, die met haar meepraten waren oké en anders werd je buiten gesloten.
Haar woorden waren; "Straks word jij buitengesloten...!"
Haar sterkste moment van aanmoedigen, was mij hulp aanbieden bij het inpakken v mijn bagage tassen toen ik helaas moest vertrekken omdat de situatie in de groep onhoudbaar was geworden.
Daardoor kreeg ik deze lichamelijke klachten: duizeligheid, dicht geknepen keel en maagpijn.

Na 5 dagen werd de Amarantvlag voor het eerst opgehangen.

Organisatie die actieve vakanties organiseert met ruimte voor ontmoeting en gesprek voor christenen

Beschrijf je reiservaring

Leuk, gezellig, genoten van de natuur en van wandelen