Sander de Kluijver

Christelijke reisorganisatie voor actieve en uitdagende vakanties

Beschrijf je reiservaring

Met een fijne groep Zuid Noorwegen doorgetrokken. Om en om wildkamperen en dan kamperen is goed bevallen. Je bent op elkaar aangewezen en zal samen moeten werken en goed communiceren om de groep te... Met een fijne groep Zuid Noorwegen doorgetrokken. Om en om wildkamperen en dan kamperen is goed bevallen. Je bent op elkaar aangewezen en zal samen moeten werken en goed communiceren om de groep te laten functioneren. Je gaat echt met elkaar op reis. Je onderneemt activiteiten met elkaar maar ook de simpele dingen als eten koken, kamp opzetten e.d. geven een saamhorigheidsgevoel. Het zingen en bijbellezen was prachtig. Een onvergetelijke ervaring

Hendrika Veerman

Christelijke, goede en betrouwbare reisorganisatie

Beschrijf je reiservaring

Het was een erg fijne week

Esther van de Ruit

Een vakantie met een nieuwe vriendengroep

Beschrijf je reiservaring

Veel gelachen, veel verschillende activiteiten

Ruben Kuperus

Een leuke club voor kleinschalige actieve reizen

Beschrijf je reiservaring

mooie tijd waarin genoeg uitdaging lag in het fysieke met afwisselend korte en lange wandeltochten. en ook tijd was voor ontspanning en ontmoeting/verbinding met de mede reisgenoten.

Daniëlle Kwakkel

Christelijke groepsreizen, wel een beetje duur

Beschrijf je reiservaring

Erg toffe ervaring met leuke mensen

René Hadders

Een actieve vakantie in een ontspannen sfeer

Beschrijf je reiservaring

Een actieve vakantie in een rustige omgeving.

Stefan Vuijst

Het was een super leuke en gezellige reis waarin ik leuke mensen heb leren kennen en waarbij ik super leuke activiteiten heb gedaan!

Beschrijf je reiservaring

Het was een mooie reis. In eerste instantie was het natuurlijk wel spannend om op vakantie te gaan met mensen die je nog niet kent maar je groeit al snel naar elkaar toe.

Het was gaaf om...

Het was gaaf om niet op één vaste plaats te blijven en door twee verschillende landen te reizen. Ik had zelf nog nooit echt in de bergen gereden maar doordat ik in werd gezet als bestuurder heb ik hier erg veel ervaring opgedaan. Ik kon ook erg genieten van het rijden door de verschillende landschappen.

We hebben mooi weer gehad (al was het soms ook erg warm). We hebben mooie wandelingen gemaakt, stadjes bezocht, gezwommen en wat sportievere activiteiten gedaan zoals raften, kayakken en canyoning. De afwisseling in activiteiten was goed en de groep deed goed mee. Ook was het mooi dat we soms de keuze hadden in wat we gingen doen. Zo ging de ene helft Pula stad bezoeken en ging de andere helft kayakken.

De reis had een christelijk randje. De stiltemomenten en kringgesprekken hebben ertoe geleid dat ik naast alle leuke activiteiten ook stil kon staan bij mijn geloof en kon groeien naar God. De mensen in de groep kwamen van verschillende stromingen maar daar merkte je niks van op de vakantie. Ook vond ik het erg mooi om een internationale kerk te bezoeken in Split. Het is mooi om te zien dat overal ter wereld mensen worden verbonden door het geloof.

De reisleiding vond ik ook erg goed. Robbert en Iris deden erg hun best om het voor de groep zo aangenaam mogelijk te maken (al maakten wij het ze soms ook best moeilijk (met 3 juffen die zich soms ook als kleuters konden gedragen ;) )). Ze hebben mooie uitjes georganiseerd, goede campings geboekt, het eten goed verzorgd en bovenal gezorgd voor een goede cohesie in de groep.

Ik heb een leuke tijd gehad en kijk positief terug op mijn reis met Amarant naar Slovenië en Kroatië!

Ps, mochten jullie nog een reisleider zoeken voor volgend jaar dan houd ik mij zeker aanbevolen!

Alinda Paul

Een organisatie die leuke reizen organiseert.

Beschrijf je reiservaring

Het was een fijne en gezellige week. Een aardige groep, fijne leiding en een afwisselend programma.

Sylvia Huisman

Super mooie onvergetelijke vakantie

Beschrijf je reiservaring

Het was een mooie groep met allemaal verschillende mensen. Met elkaar konden we praten, geloof delen. En waar nodig was er ruimte voor moeilijke momenten, en om dingen los te laten.
Overdag...
Overdag mooie wandelingen gemaakt en plekken bezocht.

Klaas Iedema

Een leuke reis waarbij jezelf initiatief kunt nemen.

Ontspannen vakantie gehad.