Henriëtte

Christelijke, niet alledaagste, reisorganisatie. Fijn dat de groep niet te groot is.

Beschrijf je reiservaring

Ik vond de locatie waar we verbleven mooi! De appartementen waren netjes, de wijnboerderij gezellig en een natuurlijke omgeving. Ik vond persoonlijk de reis vanuit Eindhoven wat onhandig en het... Ik vond de locatie waar we verbleven mooi! De appartementen waren netjes, de wijnboerderij gezellig en een natuurlijke omgeving. Ik vond persoonlijk de reis vanuit Eindhoven wat onhandig en het vliegen op Rome ook niet logisch (gezien in Perugia ook een vliegveld zit).

Martine

Reisorganisatie voor relatief kleinschalige reizen met christelijke mensen.

Beschrijf je reiservaring

Toffe reis gehad, fijne groep, goed georganiseerd. Mooie wandelingen gemaakt, maar ook activiteiten die ik zelf niet zou kiezen die erg goed bevielen.

Jelmer

Reis met avontuur en gezelligheid, en christelijke invulling.

Fantastisch

Fokje aan de Wiel

Positief christelijk aktief hechte groep

positief

Lidia Faro

Fantastisch, nieuwe banden opbouwen

Het was 1 en al genieten

Maria van Middelkoop

Gezellige boel mensen die je eigenlijk niet kent maar als familie gaat beschauwen.

Beschrijf je reiservaring

Zeer goed, leuke plekken, veel wespen

Anneke Meuleman

Gezellig, ontspannen, diepgang en humor, het is er allemaal.

Beschrijf je reiservaring

Terschelling is een heerlijk eiland om te wandelen, te fietsen. De groep was heel divers, daardoor gingen we vaak in meerdere groepjes uiteen, met een ontmoetmoment voor allemaal ergens op de dag.... Terschelling is een heerlijk eiland om te wandelen, te fietsen. De groep was heel divers, daardoor gingen we vaak in meerdere groepjes uiteen, met een ontmoetmoment voor allemaal ergens op de dag. Koffiedrinken bij een strandtent, ijs eten bij de cranberryschuur. Een

Annemarie Snel

Goede reisorganisatie die ook rekening houd met iemands beperking.

Beschrijf je reiservaring

Ik heb een mooie vakantie gehad en we hebben leuke dingen gedaan.

Laurens van der Velde

Fijne christelijke reisorganisatie met veel keuzevrijheid tijdens de vakantie.

Enorm genoten!

R Cornelis