Van Bogaert Eveline

Zeer goed! De nieuwe hanglamp boven mijn eettafel is perfect!

Reactie Ambertree:

Heel fijn om te horen, dankjewel Eveline!

Ingrid Verheyden

Super tevreden

Super, dankjewel Ingrid!

Camille Roelens

Alsof je kan shoppen in een huiskamer: gezelligheid troef! Fijne, hulpvaardige medewerkers die inspiratie en warmte creëren met de prachtig ingerichte hoekjes!

Reactie Ambertree:

Dankjewel Camille, wat leuk om te horen!

Emiel van geldorp

Zeer mooi concept
Vriendelijke ontvangst
Super kwaliteit
Dit is een winkel die me nauw aan het hart ligt

Reactie Ambertree:

Dankjewel Emiel, wat een mooie woorden!

Genné evi

I'm in love with ambertree. Toevallig ontdekt via facebook en de dag nadien direct bezocht. Resultaat: ik wandel buiten met een oh zo mooie zetel.
Prachtig mooie winkel, kennis van zaken en...
Prachtig mooie winkel, kennis van zaken en vooral SUPER vriendelijk personeel en eigenaar. Ik ben vol lof over deze winkel en service. Vanuit het verre Limburg is dit zeker een aanrader en bezoekje waard. I'll be back!

Reactie Ambertree:

Wauw Evi, bedankt voor je lovende woorden! Heel fijn om te horen dat je zo enthousiast bent! We blijven uiteraard steeds ons best doen om de service op punt te houden én te verbeteren!

michel van bavel

Leuke ervaring

Bedankt Michel!

Sandrine boen

Heel vriendelijk onthaal ! Leuke winkel.

Reactie Ambertree:

Heel fijn om te horen, bedankt Sandrine!

Yannick Sel

Heel goed, goede hulp. Enigste opmerking 10% korting geven voor lampen die in de toonzaal gehangen hebben is weinig gezien de levensduur ervan. Mocht op voorhand gemeld worden dat ze niet mee in de... Heel goed, goede hulp. Enigste opmerking 10% korting geven voor lampen die in de toonzaal gehangen hebben is weinig gezien de levensduur ervan. Mocht op voorhand gemeld worden dat ze niet mee in de prijs van de verlichting zat.

Reactie Ambertree:

Hoi Yannick, bedankt voor je feedback! We zijn altijd blij met kritiek waar we iets mee kunnen :). We nemen je opmerking over de 10% korting zeker mee en zullen al onze werknemers op het hart... Hoi Yannick, bedankt voor je feedback! We zijn altijd blij met kritiek waar we iets mee kunnen :). We nemen je opmerking over de 10% korting zeker mee en zullen al onze werknemers op het hart drukken duidelijker te communiceren over het feit dat de lampen niet inbegrepen zijn in de prijs van de verlichting. Wat betreft de levensduur van de lampen, kunnen we je wel garanderen dat deze steeds van erg goede kwaliteit zijn, aangezien we steeds met led-lampen trachten te werken en deze bekend staan om hun lange levensduur. In elk geval gaan we aan de slag met je opmerkingen en zullen we ons uiterste best doen om misverstanden als deze in de toekomst te vermijden!

Melanie De Herdt

Super fijne winkel waar de medewerkers je goed verder helpen. Ze luisteren naar je vraag en zoeken samen naar wat je zoekt, geen moeite is hen te veel. Mijn eerste winkelervaring was top!

Reactie Ambertree:

Super, bedankt Melanie! Heel leuk om te horen voor alle medewerkers die dagelijks hun best doen om een zo fijn mogelijke service te bieden!

Marliese

Super! Service en vriendelijkheid, en natuurlijk kwaliteit producten.

Reactie Ambertree:

Bedankt Marliese! Erg leuk om zo'n fijne complimenten te krijgen!