Maarten Sirag
- Product of service:
- T-Roc
Een verkoper die naar je luistert en doet wat hij belooft. Goede nazorg.
Wij zijn door Sander van Kooten uitstekend geholpen bij de aankoop van onze Volkswagen-Touran. Prima service. Wij komen zeker nog een keer terug.
heel goede service en uitleg door uw medewerker Sander.
Bij het zoeken van een andere auto ter vervanging van onze 13 jaar oude Touran zijn we goed geholpen om tot een keuze te komen. Ook de proefrit was goed geregeld
Zeer prettig en men neemt zeer uitgebreid de tijd voor (potentiele) klanten. Degene(Sander van Kooten) die mij geholpen en geadviseerd heeft, heeft zeer veel verstand en kennis vd (nieuwe) auto waarin ik geinteresseerd was. Kortom: zeer tevreden.
Hartelijke ontvangst, deskundige en plezierige begeleiding bij aankoop en tot op heden prima aftersales!
Ik kom hier vanwege een leaseauto. Lastig om op korte termijn afspraak voor onderhoud te maken. Gaan ruw met andermans spullen om. Bij banden wissel velgen beschadigd. Met mijn privé auto zou ik hier nooit geen gaan.
Uiterst vriendelijk, ontspannen en correct. Afspraken worden nagekomen. Levering nieuwe auto zelfs eerder dan verwacht.
Kundigheid staat voorop
Ames Dordrecht
Goede service ,komen afspraken na
Prettig bedrijf, vriendelijke benadering en vakkundig advies.
Geweldig bedrijf! Fijn team van sales en service, waar goed wordt samengewerkt!
Mijn vrouw en ik waren blij verrast met het schitterende boeket bloemen van Ames wat wij per post mochten ontvangen. Bij introductie nieuwe polo ben ik door verkoper ( Sander van Kooten ) zeer vriendelijk ontvangen. Hij kon mij overtuigen door zijn uitleg en kennis om voor deze auto te kiezen. Inmiddels heb ik de nieuwe auto en ben er zeer tevreden over.
prima verzorging vriendelijk personeel
Ames Outlet verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ames Outlet heeft de volgende resultaten bereikt:
Een verkoper die naar je luistert en doet wat hij belooft. Goede nazorg.
heel goede service en uitleg door uw medewerker Sander.
Kundigheid staat voorop
Ames Dordrecht
Goede service ,komen afspraken na
Prettig bedrijf, vriendelijke benadering en vakkundig advies.
Geweldig bedrijf! Fijn team van sales en service, waar goed wordt samengewerkt!
prima verzorging vriendelijk personeel
Ames Outlet heeft de volgende resultaten bereikt: