Zeer klantgerichte service, vriendelijk en deskundig personeel. Ik zou Ames zeker aanbevelen als garage / dealer!
Tom Maertens
Eind juni een 5***** behandeling mogen ondergaan naar de snelle en zeer correcte aflevering van mijn nieuwe SKODA Karoq. Alles klopte: klantvriendelijk, attent, nauwkeurig, bereid om dingen uit te...Eind juni een 5***** behandeling mogen ondergaan naar de snelle en zeer correcte aflevering van mijn nieuwe SKODA Karoq. Alles klopte: klantvriendelijk, attent, nauwkeurig, bereid om dingen uit te zoeken en net een stapje meer te zetten. Geweldige ervaring. Voorbeeld voor andere dealers! Dankjewel Christian van de Vreede !
Een mooi bedrijf als je binnen stapt al snel welkom geheten de auto waar het om ging stond inderdaad in de showroom. we kregen behoorlijk de tijd om hem te bekijken en kregen hem direct mee...Een mooi bedrijf als je binnen stapt al snel welkom geheten de auto waar het om ging stond inderdaad in de showroom. we kregen behoorlijk de tijd om hem te bekijken en kregen hem direct mee voor een proefrit we werden netjes behandeld door de verkoper.
Mandy
Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Ik ben super goed en snel geholpen door Mirjam de Waal en Sander Dellevoet.
Rene van der Linden
Ik heb in februari/maart 2018 de showroom bezocht en uiteindelijk een keuze gemaakt om een Volkswagen Tiguan aan te schaffen (via lease maatschappij). In de showroom ben ik goed en duidelijk...Ik heb in februari/maart 2018 de showroom bezocht en uiteindelijk een keuze gemaakt om een Volkswagen Tiguan aan te schaffen (via lease maatschappij). In de showroom ben ik goed en duidelijk geholpen door verkoper Robin Hardebol. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en op basis hiervan de relevante opties onder de aandacht gebracht.
Na de bestelling heeft Robin mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestelproces en de periode waarin de auto geleverd zou gaan worden.
Bij de oplevering van de auto begin juli 2018 heeft Robin uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden die er op de auto zitten duidelijk uit te leggen.
Daarom zeer tevreden over de wijze waarop ik als klant bij Ames ben ontvangen en geholpen.
Edward Stam/Zorg van de Zaak
Prima aflevering, uitleg en aftersales
Herma Engelsbel
Ik heb mijn nieuwe VW UP! op 14 juli gehaald. Ik ben er zó blij mee, het is, voor mij, mijn nieuwste auto ooit. Had wel eens in een nieuwe auto gereden, maar dit is mijn auto, dat voelt zo...Ik heb mijn nieuwe VW UP! op 14 juli gehaald. Ik ben er zó blij mee, het is, voor mij, mijn nieuwste auto ooit. Had wel eens in een nieuwe auto gereden, maar dit is mijn auto, dat voelt zo goed. De ontvangst en zo was TOP!
Positief, hartelijk ontvangst en prettig personeel
Daniël
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Auto binnen 4 dagen van begin tot eind geleverd! Ze stellen alles in het werk om je verwachtingen te overtreffen!