Al zeven jaar klant en heel tevreden over de service van dit bedrijf!! De informatie het meedenken en het geduld bij het rondkijken naar een andere auto was ook heel goed! Kortom super...Al zeven jaar klant en heel tevreden over de service van dit bedrijf!! De informatie het meedenken en het geduld bij het rondkijken naar een andere auto was ook heel goed! Kortom super tevreden!!
A.G. Visser
Klant vriendelijk, klant is nog steeds koning.
Annemarie
Bij Ames Ridderkerk een Volkswagen Up gekocht door een uiterst vriendelijke meneer Jaap Versteeg, die de aanschaf van mijn rode upje tot een feestje maakte!!
WA de Wit
Attente verkopers. Ben goed geholpen en blij verrast dat mijn Tiguan aanzienlijk eerder geleverd werd.
Albert van Heinsberg
Gedurende het gehele aankoopproces ben ik uitstekend geholpen.
Goede service, duidelijke communicatie
Ben Roode
Een prettige dealer met vakkundige en enthousiaste medewerkers, ook als er nog vragen zijn na de oplevering is niets te veel.Je bestaat voor niets al 70 jaar proficiat daar voor.
Martijn harinck
Hele fijne zaak super verkoper mees neemt echt de tijd voor je en denkt echt met je mee niks dan lof voor dit bedrijf ook 'n super aflevering gehad kunnen 'n hoop bedrijven wat van leren
Edwin Hommering
Een bedrijf waar ze de tijd nemen om je de auto uit te leggen en ze komen hun afspraken na.