Menno Rongen

Ik was toe aan een nieuwe leaseauto en ik had voor me zelf besloten dat dit een Skoda Superb moest worden, omdat ik hier goede recensies over gehoord en gelezen heb.
Ben toen naar Ames in...
Ben toen naar Ames in Dordrecht gereden en ik werd hier goed en netjes geholpen door Lot Peels en na dat ik had proef gereden met een Skoda Superb was ik helemaal over om deze auto te gaan te bestellen.
Samen met Lot Peels heb ik de auto samen gesteld en gelijk besteld de levertijd was 2 maanden werd mij gelijk verteld ( dus afwachten maar )
Na 2 maanden werd ik netjes gemaild door Lot Peels dat de auto binnen was en we hebben gelijk een afspraak ingepland, zodat ik de auto kon gaan ophalen.
Op de afgesproken datum en tijd stapte ik de showroom binnen en daar stond mijn nieuwe auto klaar onder een kleed ( spannend )
Nadat ik het kleed had verwijderd stond daar mijn Skoda Superb ( mooier als verwacht ) ik kon niet wachten om er mee te gaan rijden, maar voordat ik de weg op kon gaan heeft Lot Peels de tijd genomen om de gehele auto door te nemen en alles uitgelegd hoe alles werkt, hierna ben ik de weg op gegaan ( wat een auto wouhhhhhh )

Pim van der Breggen

Afgelopen zaterdag mijn nieuwe A4 avant op gehaald in Dordrecht! Alles was perfect voor elkaar.

j.grashoff

Goed geholpen, goede informatie

Prima service, vriendelijk personeel

Michel

Na een een beetje rondkijken bij verschillende skoda dealer toch besloten om bij ames de auto te bestellen omdat ik dichtbij deze dealer woon en ze op zich een goede inruil hadden voor mijn oude... Na een een beetje rondkijken bij verschillende skoda dealer toch besloten om bij ames de auto te bestellen omdat ik dichtbij deze dealer woon en ze op zich een goede inruil hadden voor mijn oude auto.

Helaas was de communicatie een beetje stroef. Ik moest de BTW vooruit betalen. Ik wist niet was dit bedrag was en ben daar dus zelf achter aan gegaan. Na meerdere keren is dit uiteindelijk gelukt wat ik jammer vond want het kon sneller of op eigen initiatief.
Toen bleek er in eens dat ik teveel btw zou hebben betaald en dat zouden ze uitzoeken waaruit bleek dat het wel klopte, wat mij een nare nasmaak gaf want ik zelf ben niet in deze dingen thuis en doe dit dus op vertrouwen.

De dag van de aflevering,

Ik had gevaagd of ik luxe kenteken platen kon krijgen en dat kon. Met ophalen zat dit er niet op.
Instaplijsten had ik besteld zat er niet op en moest er nog opgeplakt worden in de tijd dat ik de auto kwam afhalen net als de rubberen mat voor in de achterbak. JAMMMER.

Verder ben ik heel blij met de auto en hoop ik dat het met het onderhoud beter afloopt.

Prima, alert, zeer klantgericht en proberen ver met je mee te gaan

Robbin Stout / Quattron Techniek

Via mijn werkgever Quattron Techniek heb ik een Volkswagen Caddy van jullie ontvangen. De levering verliep goed en de auto zag er zowel van binnen als van buiten tiptop uit! Binnenkort heb ik een... Via mijn werkgever Quattron Techniek heb ik een Volkswagen Caddy van jullie ontvangen. De levering verliep goed en de auto zag er zowel van binnen als van buiten tiptop uit! Binnenkort heb ik een afspraak bij jullie voor het plaatsen van winterbanden en ik kijk er naar uit om kennis te maken de werknemers omdat ik hen in de toekomst waarschijnlijk vaker ga zien. Ook leuk om de mooie orchidee van jullie te mogen ontvangen. Alles bij elkaar super service dus!

Wesley / NewTide Chartering B.V.

Prima ervaring. Correcte manier van omgang met klant. Correcte manier van aflevering auto

J.C.V. BLOKKER

De klantvriendelijke ongedwongen benadering door het verkoopteam en de uitstekende aanbieding voor zowel de inruilauto, als wel de door ons gekochte auto gaven ons een prettig gevoel.

M. Schaak

Het gehele proces van order tot oplevering is zeer prettig verlopen.
Goed proactief contact vanuit Ames (Bram Korteweg) en veel tijd genomen voor de uitleg tijdens de oplevering.