Van de Zande Fruit

Op een zeer prettige manier geholpen en NIET opdringerig.

Edwin v/d Wiel

Klantvriendelijkheid staat bij Ames hoog in het vaandel is wel gebleken. Wij zijn erg goed geholpen en er werd rustig de tijd genomen en niks was te veel. Wij waren erg op ons gemak gesteld.

Charlie

Super, klantvriendelijk. Top service.

Edwin van der Veekens

Je wordt bij Ames nog echt als een klant behandeld. Men begeleid je in alle rust bij de aankoop van de auto en geeft je daarbij het vertrouwen dat je een goede zakelijke overeenkomst heb... Je wordt bij Ames nog echt als een klant behandeld. Men begeleid je in alle rust bij de aankoop van de auto en geeft je daarbij het vertrouwen dat je een goede zakelijke overeenkomst heb afgesloten. Een geconstateerde lakschade op de spiegel en een stoeprand schade van één velg werden werden zonder problemen zonder meerkosten verholpen.

Sander Kanters

Geweldig blij met mijn aankoop nieuwe Polo

Yasmin

Eerlijk en persoonlijk advies, prettig contact. Regelmatig een update over de levering en vervolgens een keurige aflevering met duidelijke uitleg!

Renewi

Levering auto duurde lang maar dat lag niet aan Ames. Regelmatig ontving ik status update. Bij levering auto zeer uitgebreide uitleg gekregen.

Joost Scheffer

Goed op de hoogte gehouden over de leveringsdatum, welke telkens veranderde door de wereldwijde chip problematiek.

Ames Autobedrijf, Sliedrecht

Prima geadviseerd bij de aankoop, goed op de hoogte gehouden tijdens de bestelling en keurig afgeleverd!