Michel

Ames Ridderkerk
Zeer goed geholpen door Bram Korteweg en later bij de aflevering door Jaap Versteeg.
Ames Ridderkerk
Ze weten waar ze over praten en geven antwoord op elke vraag ondanks dat ze genoeg te doen hebben.
Ik ben zeer te spreken over deze mensen.
En indirect geeft dit Ames ook een goede aanbeveling naar nieuwe klanten.
Prima Ames Ridderkerk is 👍

George Krebbers

Zeer positief

John Klem

Verkoper (justin) heeftverstand van zaken en is eerlijk en oprecht.
Nette aflevering van de auto en na een week nog een leuke verassing thuis ontvangen.

Arjan van der Elst

Alles is SUPER gegaan van aanvraag tot aflevering 👍👍👍 een dikke 10.

We zijn zeer prettig geholpen door uw medewerker de Hr. R. Hardebol.
Deze gaf een duidelijke uitleg van de vele plussen en de weinige minnen van de VW T Cross.
Ook had hij een grote...
We zijn zeer prettig geholpen door uw medewerker de Hr. R. Hardebol.
Ook had hij een grote kennis van alle randzaken betreffende de auto. Top.

Pieter Vink

Zeer vriendelijk en efficiënt.
Goede verkopers met degelijke kennis van het product.

Kemkers

Nieuwe Skoda Kodiaq via lease bij Ames besteld. Mooie afspraken gemaakt die aansloten bij onze vakantieplannen. Twee dagen voor de vakantie wordt de auto geleverd. Perfect. Op de dag van... Nieuwe Skoda Kodiaq via lease bij Ames besteld. Mooie afspraken gemaakt die aansloten bij onze vakantieplannen. Twee dagen voor de vakantie wordt de auto geleverd. Perfect. Op de dag van levering zat er echter geen trekhaak onder... en dat was echt wel nodig. Werkelijk alle registers gaan open. De Skoda wordt in Noord Nederland op woensdagmiddag netjes weer opgehaald, er komt een leenauto beschikbaar en donderdagmiddag komt de Skoda weer naar het noorden, maar nu met een trekhaak. Als dit geen hoogstaande service is..... Even denkt je dat wordt een lastige vakantie.. Maar niets is minder waar, Werkelijk TOP SERVICE!!! (was het overal maar zo)

Guus Capel

Dankzij de goede service van ames oud-Beijerland, en het meedenkend vermogen van Bert van Reeuwijk een nieuwe Seat Ibiza geleaset

Wim Hoek / Bakro International Transport B.V.

Ik ben erg goed geholpen, er is goed meegedacht over mijn wensen. Als er vragen zijn word ik direct professioneel geholpen.

T. Vermaat

Fijn ontvangen en goede uitleg over de VW T Cross.