Bij het uitzoeken van mijn nieuwe auto ben ik super geholpen door de verkoper van Ames. Het zijn vaak de kleine details die je altijd graag ziet als je geholpen wordt, en bij Ames viel het...Bij het uitzoeken van mijn nieuwe auto ben ik super geholpen door de verkoper van Ames. Het zijn vaak de kleine details die je altijd graag ziet als je geholpen wordt, en bij Ames viel het bijna niet op dat deze details keurig ingevuld werden. Het ging allemaal heel soepel en netjes. Met goed advies en technische kennis.
H. Lorsheijd
Wij zijn door Sander van Kooten uitstekend geholpen bij de aankoop van onze Volkswagen-Touran. Prima service. Wij komen zeker nog een keer terug.
Zeer goede ervaring. Altijd vriendelijk, goed en snel geholpen door het personeel. Tevens een zeer goede service.
Remy Dik
Wij zijn goed de woord gestaan en alles is met geduld goed doorgenomen. Er werd echt de tijd voor genomen. Super fijn. Uiteindelijk hebben we toch voor een Seat gekozen... Dus de ervaring is goed...Wij zijn goed de woord gestaan en alles is met geduld goed doorgenomen. Er werd echt de tijd voor genomen. Super fijn. Uiteindelijk hebben we toch voor een Seat gekozen... Dus de ervaring is goed geweest!
Erg goed/professioneel. Nemen de tijd.
Mohammed Lamzira
Goede en professionele aanpak
Dennis berger
Goede service, geweldige auto's en super enthousiast personeel!! Een top auto gekocht en zeker een aanrader!!
M. Trouwborst
Zeer vriendelijke ontvangst en goede snelle service. Vanaf het maken van een proefrit tot de aflevering van de auto zeer tevreden en goed geholpen door de heer J. Versteeg