Helaas niet de juiste bekleding bij de auto besteld. Er is ook geen check geweest of de juiste bestelling werd gedaan. Bij aflevering bleken ze over de verkeerde adres/contactgegevens te beschikken...Helaas niet de juiste bekleding bij de auto besteld. Er is ook geen check geweest of de juiste bestelling werd gedaan. Bij aflevering bleken ze over de verkeerde adres/contactgegevens te beschikken (wederom geen check op geweest) - auto werd daarom laat afgeleverd en was er korte tijd voor de overdracht.
J. Koppelaar
Super fijne contacten en service!
T.W.M. van Amelsvoort
Ik ben zeer tevreden met de service van deze vestiging.
Zeer goede service. Iedereen is even vriendelijk aan de telefoon en bereid je te helpen
W.A.Moerman
In het proces van inruil tot aankoop zeer gemotiveerde medewerkers ervaren. Ook de aflevering is zeer tevreden uitgevoerd.
R. Mouthaan
Nette aflevering van mijn nieuwe Passat R-Line business. Top auto en een enorme sprong vooruit t.o.v. de vorige generatie!
JS van Gorkum
Wij zijn zijn vanaf dag 1 zeer netjes behandeld en geïnformeerd , waren alleen maar aan het oriënteren. Zijn eigenlijk renault rijders, maar hebben, mede vanwege de vriendelijke en vakkundige...Wij zijn zijn vanaf dag 1 zeer netjes behandeld en geïnformeerd , waren alleen maar aan het oriënteren. Zijn eigenlijk renault rijders, maar hebben, mede vanwege de vriendelijke en vakkundige indruk, nu toch een Skoda gekocht. Tot nu toe heel tevreden.
Van der Werff
Alles super goed geregeld.
WL Stoffering Barendrecht
Erg prettig geholpen met ons toch complexe situatie. Dhr. Wansink heeft ons prima geholpen om het probleem waar wij mee te maken hadden, te tackelen. Goede service van het bedrijf, bij een...Erg prettig geholpen met ons toch complexe situatie. Dhr. Wansink heeft ons prima geholpen om het probleem waar wij mee te maken hadden, te tackelen. Goede service van het bedrijf, bij een probleempje langs gereden en het werd direct opgepakt. Een halfuurtje later reed ik tevreden weer weg.
Hugo Borges Varela
Hele goede service! Alles werd tot in de puntjes geregeld.