Christo van Kampen
Wat een een feestje (begon om 8.30 uur) was het zaterdag om de nieuwe Tiguan R-Line Hiybride op te halen bij Bram, na een uitgebreide uitleg zijn we om 10.00 uur tevreden weggereden.
Gisteren mijn nieuwe Golf opgehaald, ben er zeer blij mee! Even wennen aan automaat rijden, maar ik heb goede uitleg gekregen van Bram(verkoper), dus komt wel goed. Na verschillende bezoekjes ben ik goed ingelicht voordat ik mijn beslissing nam voor de keuze, kortom ik raad dit bedrijf aan!
Ik ben er 2x ontvangen door een deskundige verkoper die zonder bla bla de juiste uitleg gaf. Ook kwamen er goed uit over de prijs icm de inruilauto. En 3 dagen na ophalen ook nog een mooie plant thuis bezorgd gekregen. Iedereen blij dus.
"We zijn ontzettend blij met de hulp van Davey bij het samenstellen van onze mooie Škoda Enyaq. Hij heeft ons fantastisch geadviseerd en was daarbij altijd eerlijk en oprecht. Davey heeft echt de tijd genomen om naar ons te luisteren en ons te helpen de juiste keuzes te maken. Bedankt voor de geweldige service, Davey!"
Top bedrijf! Vriendelijk geholpen.
Prima geholpen met mijn nieuwe Cupra Terramar, wat een fantastische auto!!
Super geholpen door Davey met onze lease auto. Vanaf het moment van de proefrit tot het ontvangen van de auto goed contact gehad en daar zijn we erg blij mee!
Positieve goede ervaring en contact
Afgelopen maandag de nieuwe Audi mogen ophalen. Werd goed ontvangen bij de balie en kreeg een enthiousiaste verkoopster toegewezen. Zeer duidelijke uitleg en juiste aandacht, heel plezierige ervaring.
Nieuwe auto eergisteren opgehaald. Ik waardeerde de aandacht die ik van de Verkoper kreeg. Het voelde als een speciale gebeurtenis, en dat is leuk! Verder legde hij goed uit hoe alles werkt.
Davey is netjes zijn afspraken nagekomen
Vanaf dag 1 perfect geholpen.
Veel te druk met onzin onder elkaar om een klant te begroeten of helpen.
goed
Zeer tevreden hoe we zijn geholpen
Ames verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ames heeft de volgende resultaten bereikt:
Top bedrijf! Vriendelijk geholpen.
Prima geholpen met mijn nieuwe Cupra Terramar, wat een fantastische auto!!
Positieve goede ervaring en contact
Davey is netjes zijn afspraken nagekomen
Vanaf dag 1 perfect geholpen.
Veel te druk met onzin onder elkaar om een klant te begroeten of helpen.
goed
Zeer tevreden hoe we zijn geholpen