MarieB
Snelle levering. Zorgvuldig verpakt met welkomscadeautje!
Uitstekende webshop met veel italiaanse producten zoals guanciale/pancetta en mooie balsamico en olijfolie
Super klantvriendelijk
Dit bedrijf heeft de Italiaanse zaken prima op orde.
Super
Hele snelle bezorging en mooi samengesteld pistache geschenk pakket! Een echte aanrader om cadeau te geven aan een pistache liefhebber.
lekkere producten en een vriendelijke boodschap op de pakbon. Dankuwel!
Was goed
Goed en betrouwbaar
goed
Zeer goed
Mooi assortiment en zeer vriendelijke medewerkers
Mooie producten, uitgebreid assortiment en handgeschreven kaartje zijn echt top!
Heel goede ervaring. De producten waren goed ingepakt in perfecte staat ontvangen.
AMESI verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AMESI heeft de volgende resultaten bereikt:
Super klantvriendelijk
Dit bedrijf heeft de Italiaanse zaken prima op orde.
Super
lekkere producten en een vriendelijke boodschap op de pakbon. Dankuwel!
Was goed
Goed en betrouwbaar