a jans-hoeve

Rijn en moezelreis totaal 13 dagen in October

Avondsluitingen en de kerkdiensten Zondags ,het zingen van hele noten

Frans van de Putte

Busreis naar Oostenrijk van 1-10 juni . Was erg goed georganiseerd en erg leuk geweest, veel gezien, doch helaas kon ik zelf niet zo mee komen dat erg jammer was (bleek later bloedarmoe te zijn)

S Bakker

Amerika Canada De reis was mooi, de kamers goed , de ontbijten en diners ,minimaal tot slecht ,al vaker mee gemaakt met amicitia. Jammer ,Voor ons een overweging om een andere reis... Amerika Canada De reis was mooi, de kamers goed , de ontbijten en diners ,minimaal tot slecht ,al vaker mee gemaakt met amicitia. Jammer ,Voor ons een overweging om een andere reis organisatie te zoeken. Voor de prijs van de reizen mag je veel meer verwachten.

Reactie Amicitia Reizen:

Geachte familie Bakker,
Geachte familie Bakker,
Hartelijk dank voor uw review. We vinden het jammer te horen dat de reis niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. U refereert aan de ontbijten en diners in de hotels. Tijdens uw reis heeft u in 6 verschillende hotels overnacht. Uit de enquête blijkt dat de kamers goed tot zeer goed werden gewaardeerd. Helaas hebben we, ondanks de uitgebreide afspraken met de verschillende hotels, u niet overal de juiste kwaliteit kunnen leveren. We houden graag de vinger aan de pols en zullen verbeteringen doorvoeren. Zodra deze signalen ons bereiken, nemen wij meestal terstond en ter plekke actie. Zodoende kunnen we ervoor zorgen dat u de volgende morgen wel goed ontbijt. Nu na afloop is uw informatie evenwel belangrijk en kunnen we bij een volgende reis verbeteringen doorvoeren.
We hopen dat u Amicitia Reizen een tweede kans wilt geven. Er is ons alles aan gelegen het u naar de zin te maken. Onze klanten zijn immers onze ambassadeurs.
Hartelijk groet,
Amicitia Reizen

A den Braber

De Moezelboot reis van de Gezinsgids verzorgd door Amicitia en dat is zoals ieder jaar buitengewoon goed

nee t,is gewoon goed

Th.W.van der Have

Schotland

nee

Reactie Amicitia Reizen:

Geachte heer van der Have,
Geachte heer van der Have,
Hartelijk dank voor uw review. Helaas beoordeelt u uw reis met slechts twee sterren. We vinden het uiteraard erg jammer dat u niet tevreden bent. We doen erg ons best om het onze passagiers naar de zin te maken en dat we daar bij u niet in geslaagd zijn, dat spijt ons.
U geeft verder geen verklaring voor uw lage, toegekende score. Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring. Zou u ons deelgenoot kunnen maken van datgene wat u niet goed is bevallen aan de reis? Wij beschouwen onze klanten als onze ambassadeurs. Voor applaus staan wij graag vooraan. Maar ook als onze passagiers een minder goede ervaring hebben dan vernemen wij dat graag.
Zonder aan uw reiservaringen af te doen geven we graag aan wat uw medepassagiers ervan vonden. De reis werd door u en uw medepassagiers in de enquête gewaardeerd met een 7,9.
Hartelijke groet,
Amicitia Reizen

R.Brooshoofd

Slovenie

Ordelijk

W. van den Berg

Normandië

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

Een heel goed verzorgde reis, een goed hotel en een heel sterke en goede reisleider

J.C. van Klaveren-Hartveld

Rijn en Moezelreis

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

Er is een dame bewusteloos geraakt gedurende een aantal minuten, daarom is er een ambulance gebeld. De dame moest naar het ziekenhuis en een hostess van AMICITIA ging mee samen met de echtgenoot van... Er is een dame bewusteloos geraakt gedurende een aantal minuten, daarom is er een ambulance gebeld. De dame moest naar het ziekenhuis en een hostess van AMICITIA ging mee samen met de echtgenoot van de dame. Later is een zus van de dame met de teruggekeerde hostess weer naar het ziekenhuis gegaan en met de echtgenoot terug gekeerd. Na één of twee dagen mocht de dame weer naar het schip terug; weer ging een hostess samen met haar echtgenoot haar halen. Echt heel geweldig.
Ook Ds. Gielen was in zijn taak heel goed, fijne avondsluitingen en ook meeleven, niet alleen op verzoek van de gasten. Hij heeft ons zelf opgezocht om meer contact te hebben.
Het personeel van het schip zorgde heel goed voor alle bagage en voor de rollators en scootmobielen als we van boord konden.
De verzorging aan boord was heel goed: lekker eten, sfeer in je hut, plattegrond als je van boord ging en met alles behulpzaam.

J.v.Putten.

Korintie Oostenrijk.

Hoe heeft u uw vakantie met Amicitia Reizen ervaren?

Goed hotel,Goede rijslijder engoede chauffeur.