9 /10

checkbox99% beveelt AmiGO Reizen aan!

B.kooij

Gerben Jan

Samos

Erg fijn alle excursies waren goed geregeld, hotel was ook uitstekend

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?
Fantastich leuk! Ik kende niemand van de groep. Was wel spannend maar enorm leuk gehad. Dikke aanrader:)

Frank

Verenigde Staten (oostkust), Tunesië, Marrakesh, Jordanië, Krakau, Praag

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?
Inmiddels ben ik zes keer op vakantie geweest met AmiGO. Zowel met langere reizen als kortere tripjes en elke keer smaakt het weer naar meer! Het fijne van AmiGO is dat je er gewoon van op aan kunt dat de accommodaties, de excursies en het vervoer altijd goed geregeld zijn. Het is ook prettig dat je van tevoren weet waar je aan toe bent qua geplande activiteiten. Natuurlijk loopt het tijdens een vakantie weleens anders dan gepland, maar dat wordt dan wel goed opgevangen door de reisleiders. Daarnaast is het ook erg fijn dat er naast de gezamenlijke activiteiten genoeg vrije tijd is waarin je zelf lekker je eigen ding kunt doen.

Marianne van der Hoek

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?
Als reisleider is het uiterst prettig samenwerken met AmiGO. Ze faciliteren een krachtige basis voor een mooie reis en ontzorgen zowel de groep als de reisleider. Met de groep maken we de reis tot een succes. De prachtige natuur verbinden aan God als Schepper en in de dagsluiting troost vinden voor ons leven. Samen zingen met de gitaar uit de digitale zangbundel. Met mooie gelegenheid voor gezelligheid, ontmoeting en vooral plezier. Topreis gehad!

Mirjam

Een fijne tijd gehad met goed gezelschap en mooi weer ☀️

Bernhardet

Noord-Griekenland

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?
Een hele leuke en mooie reis! We hebben verschillende activiteiten gedaan, zoals hiken, raften en canyoning. De reis was goed georganiseerd en de reisleider leidde ter plekke goed de reis. Een echte aanrader als jij op vakantie wil met christelijke jongeren met wie je veel plezier kunt hebben, maar ook goede, inhoudelijke gesprekken kunt hebben.

Chanrieke

Curaçao

GEWELDIG

Hendri van Luttikhuizen

USA Eastcoast

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?
Fantastisch en onvergetelijk! Echt een aanrader!

Arjan van Ingen

Zeer goed

Teunis klok

Naar Italië, Cyprus, Tunesië, Griekenland, Egypte, Tenerife, Kreta, Madera, Domicaanse republiek,zakynthos ben ik dit jaar naar Kroatië geweest

Super leuk en goed

Bart Nieuwenhuis

Noord-Macedonië

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?
Was de eerste keer, en een super leuke groep. Aanrader om met Amigo mee te gaan op reis.

Regina

Macedonie

Super vakantie

AmiGO Reizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

AmiGO Reizen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 1 oktober 2015

AmiGO Reizen

Vakantie vier je natuurlijk niet in je uppie. Samen met vrienden is veel gezelliger! Je ontmoet tijdens je vakantie fantastische jongelui die gemotiveerd kiezen voor een christelijke reisorganisatie. Er ontstaan vriendschappen die langer duren dan de vakantie. Bij AmiGO Reizen heb je volop keus uit fantastische bestemmingen, kies uit Zon, Zee en Cultuur l Actief l Fly & Drive of bijvoorbeeld Verre vlieg!

Veersedijk 95

GEWELDIG

Hendri van Luttikhuizen

USA Eastcoast

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?
Fantastisch en onvergetelijk! Echt een aanrader!

Arjan van Ingen

Zeer goed