Rosalinde Hordijk

Noorwegen - Hemsedal

Noorwegen - Hemsedal

Ik heb een top reis gehad. Één van mijn leukste vakantie tot nu toe. De activiteiten waren uitdagend, nieuw en enerverend. De groep was gezellig, open, behulpzaam en ontzettend veel lol gehad met elkaar. De reisleidster organiseerde met een vleugje humor, hield rekening met onze wensen en was duidelijk in haar communicatie. Het weer was top voor Noorse begrippen. De accommodatie was prachtig, schoon en groot. Kortom ik kan niets negatiefs noemen over deze reis .. oja 1 ding .. te kort :)!

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

- alles is tot in de puntjes uitgedacht lijkt het wel
- duidelijke communicatie vooraf

Jeanet van der Zouwen

Rhodos (Griekenland)

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Jazeker de goede organisatie van de reisleider en de gezelligheid van het reizen met een grote groep.

Eveline

Noorwegen, Hemsedal

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Goed georganiseerd, aandacht voor elkaar en een Christelijke identiteit

Margriet

Weer een mooie huttentocht in Oostenrijk gemaakt! Vorig jaar was zo goed bevallen, dat ik dit keer mijn vriend heb overgehaald om ook gezellig mee te gaan! :-) Met 14-17 kilo op je rug van berghut... Weer een mooie huttentocht in Oostenrijk gemaakt! Vorig jaar was zo goed bevallen, dat ik dit keer mijn vriend heb overgehaald om ook gezellig mee te gaan! :-) Met 14-17 kilo op je rug van berghut naar berghut, gezellige groep mensen, prachtig weer, en super mooi uitzicht! Een aanrader!

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

De huttentrektochten die ik heb meegemaakt waren altijd gezellig, en kon je daarnaast heerlijk je energie in kwijt. De christelijke achtergrond van de organisatie vind ik daarnaast ook van... De huttentrektochten die ik heb meegemaakt waren altijd gezellig, en kon je daarnaast heerlijk je energie in kwijt. De christelijke achtergrond van de organisatie vind ik daarnaast ook van meerwaarde. Het is fijn om samen met een groep het geloof te delen, en de actieve dagen af te sluiten met een waardevolle overdenking.

Joanne den Braber

Ik ben naar Gran Canaria geweest. Ik heb dit ervaren als een leuke vakantie en het was goed geregeld.

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Reisleider had alles goed geregeld.
Je had ook vrijheid om je eigen ding te doen.

Berna Schalk

Noorwegen

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Goede organisatie en planning.

Jasper Siemerink

Portugal (Algarve) Deze vakantie, heb ik als zeer leuk ervaren. En is voor anderen daarom ook erg aan te raden. Ook omdat je erg veel
onderneemt, tijdens zo'n jongerenreis.

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Verder vond ik de activiteiten goed op elkaar afgestemd. En prima om aan deel te nemen. Voor elk wat wils dus.

Irma Warnar

Gran Canaria

Leiding, vrijheid, saamhorigheid

Corina

Naar Canada en Amerika. Het was echt super, een geweldige ervaring om alles wat je op plaatjes ziet met eigen ogen te mogen aanschouwen! Wel hadden we 2 reisleiders (afgewisseld) en over de tweede... Naar Canada en Amerika. Het was echt super, een geweldige ervaring om alles wat je op plaatjes ziet met eigen ogen te mogen aanschouwen! Wel hadden we 2 reisleiders (afgewisseld) en over de tweede was ik niet echt te spreken.

Marjorie van der Klooster

Bestemming : Rhodos??. Ervaring: AWESOME ??

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Hele leuke activiteiten en een zeer goed appartementen complex met zeer aardige eigenaren