Willemijn van Ooijen

Kroätie

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

De onderlinge verbondenheid om samen een top vakantie ervan te maken!

Gerlinde Averesch

Afgelopen zomer ben ik naar Vietnam geweest. Mijn vakantie heb ik als zeer positief ervaren. Een afwisselende combinatie van zee & strand, cultuur en natuur. Doordat het een rondreis was, heb ik... Afgelopen zomer ben ik naar Vietnam geweest. Mijn vakantie heb ik als zeer positief ervaren. Een afwisselende combinatie van zee & strand, cultuur en natuur. Doordat het een rondreis was, heb ik ontzettend veel gezien van het land en genoten van de bijzondere Aziatische cultuur & sfeer. Ook een heel sterk punt van deze vakantie was dat onze reisleidster heel veel ervaring had en (praktische) problemen niet uit de weg ging. Ze had alles ontzettend goed op orde! Mijn complimenten! Mijn advies ...volgend jaar weer zulke bijzondere reizen in de gids!:-)

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Ik vind het ontzettend sterk dat Amigo aan de ene kant continuïteit biedt maar ook zorgt voor nieuwe, verrassende bestemmingen in de gids. Ik ben benieuwd naar de gids voor volgend jaar! Mijn... Ik vind het ontzettend sterk dat Amigo aan de ene kant continuïteit biedt maar ook zorgt voor nieuwe, verrassende bestemmingen in de gids. Ik ben benieuwd naar de gids voor volgend jaar! Mijn voorkeur ... Amerika, the Best of the West! Ook vind ik het ontzettend belangrijk dat Amigo organisatorische problemen, die aangegeven worden door de groep, aanpakt en oplost. En eventueel gebruikt om een volgende reis naar dezelfde reisbestemming te verbeteren.

Arie van Duijvenbode

De 11-daagse reis naar Noorwegen, in Hemsedal. Ontzettend wat is dat een geweldige vakantie geworden, het was voor mij de eerste keer met AmiGo en mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen! De... De 11-daagse reis naar Noorwegen, in Hemsedal. Ontzettend wat is dat een geweldige vakantie geworden, het was voor mij de eerste keer met AmiGo en mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen! De eenheid die we als groep hadden, de reisleidster die het iedereen zoveel mogelijk naar zijn/haar zin heeft proberen te maken. Het is even aftasten wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet maar wanneer het ijs eenmaal gebroken is... De activiteiten waren zodanig gepland dat de activiteiten die iedereen wilde doen als eerste aan bod kwamen, zodoende kon je elkaar in de eerste paar dagen van de vakantie leren kennen wat in de loop van de vakantie zijn vruchten afwerpt. De eenheid, ontspanning, het genieten, de rust, het respect voor elkaar en bovenal datgene wat AmiGo AmiGo maakt: samen op reis met ook een stukje verdieping, de zondagsheiliging en dagafsluitingen. Wat mij betreft: de eerste keer maar zeker niet de laatste keer...

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

De zorg dat ieders verwachtingen vervuld worden. Zelfs als het wat meer moeite kost of als het maar om 3 á 4 personen gaat wordt er de moeite voor gedaan om ook die bepaalde activiteit door te laten... De zorg dat ieders verwachtingen vervuld worden. Zelfs als het wat meer moeite kost of als het maar om 3 á 4 personen gaat wordt er de moeite voor gedaan om ook die bepaalde activiteit door te laten gaan.

Joanne Dijkema

Kufstein, Oostenrijk

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Elke avond een dagsluiting, samen zingen, dat was erg leuk

Erica Krul

Avontuurlijk Suriname

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Amigo Reizen zijn mooie reizen waarin je als groep verbonden bent door het geloof. Het mooie aan deze reis was dat er na een aantal dagen al heel vrij over geloof en persoonlijke situaties gesproken... Amigo Reizen zijn mooie reizen waarin je als groep verbonden bent door het geloof. Het mooie aan deze reis was dat er na een aantal dagen al heel vrij over geloof en persoonlijke situaties gesproken werd, en wij zo elkaar daarin konden bemoedigen.

Natuurlijk hebben we ook enorm genoten van de natuur en was alles op en top geregeld. Maar dat is in al die jaren bij Amigo nog het geval geweest. Een vakantie met Amigo is een echte aanrader!

Willem Hendriks

Rhodos

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Ja het is een goede reisorganisatie!
> goede reisleiding
> nette accommodatie
> leuke bestemming
> fijn groepsgevoel

eveline

Vietnam, super had deze ervaring niet wikken missen!!

Betrokkenheid onderling

E. Dibbets

Ierland, (Fly and Drive)

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Je had de mogelijkheid om zelf de route te rijden welke je wenste te volgen, daardoor veel dingen kunnen bezichtigen die je vooraf wenste te zien.
Reisleiding actief meedenkend met de groep en...
Reisleiding actief meedenkend met de groep en gaf iedereen ook echt de aandacht.
De gezelligheid van met "vrienden" op vakantie gaan.
Het groepsgevoel
De organisatie rondom de geboekte hotels.

J Bakker

Zuid Afrika

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Combinatie van bezoek stichting MES en rondtrekken door het land.
Veel gezien en mee gemaakt van de cultuur en geleefd in de natuur.

Mirjam Maljaars

Oostenrijk. Het was een zeer geslaagde reis!

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Het samen zingen, de dagsluitingen, de enthousiaste reisleiders en een goed georganiseerde reis.