Henrike van Ravenhorst

Rhodos. Het was fantastisch!! Een prachtig land, een leuke groep en een fantastische reisleidster.

Jennifer Bakker

Zuid Afrika, erg leuke afwisselende reis waarbij we de inwoners van het land hebben ontmoet maar ook veel van de natuur hebben kunnen genieten.

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Bijna alles als groep gezamenlijk kunnen doen er toch was er ook ruimte voor eigen inbreng.
Mooi om met andere christelijke jongeren op reis te zijn en gesprekken hier over te hebben.

Marjan van Herp

Ierland, erg mooi, maar veel rijden en het weer valt toch wel tegen daar

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

goede en enthousiaste reisleider, mooie excursies en bezienswaardigheden

Reactie AmiGO Reizen:

Beste Marjan,
Hartelijk dank voor je review, we stellen het op prijs dat je je reiservaringen met ons deelt.
We vinden het jammer om te horen dat je Fly & Drive niet helemaal aan je...
Beste Marjan,
We vinden het jammer om te horen dat je Fly & Drive niet helemaal aan je verwachtingen voldeed.
Het kenmerk van een Fly & Drive reis naar Ierland is dat er inderdaad best wat kilometers moeten worden afgelegd, zeker als dit via een ‘toeristische route’ gaat. In combinatie met excursies betekend dat in de praktijk meestal intensieve en volle dagen waarin veel ondernemen wordt en veel te zien is onderweg! Wellicht zou een reis waarbij je in één of twee hotels verblijft voor jou een betere optie zijn.
We hopen dat je toch positief terug kijkt op je Ierland-reis, de mooie dingen die je gezien hebt en de contacten met de groep en reisleider.
De enquete-uitslag van de reis is inmiddels bekend, en de reis krijgt gemiddeld een 8,32. Naar onze mening een prachtige score!
We hopen je nog eens een keer te mogen begroeten op één van onze reizen!
Team AmiGO Reizen

Erik

Noorwegen, Het was een leuke onvergetelijke vakantie, met een gezellige groep.

Dirk venema

Serfaus Oostenrijk

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Gezellige groep , zeer goede begeleiding en alles was goed geregeld ??

Josine Bijl

Slovenië
Treinreis was minder verder een hele fijne reis

Marieke van den Berg

Macedonië. Super mooi en boeiend land. Mooie natuur en veel afwisseling daarin. Vriendelijke mensen(heel bedienend). Alles is nog relatief goedkoop, toerisme komt nu op gang daar is mijn ervaring!

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Hotel en ligging uitstekend voor elkaar. Nog geen half uur van het vliegveld. Veel mogelijkheden voor excursies!!

ADRIE BREGMAN

OOSTSEE FIETSREIS

REFORMATORIES DUS DEELNEMER MET EEN KERKELIJKE ACHTERGROND
GOEDE GESPREKEN ONDERLING

Aliene Westera

Noorwegen, dit is de 8e keer al geweest dat ik mee ben geweest met amigo. Hoe dat bevalt. Heeeeeel goed. Ben zeer tevreden over de organisatie. Bij vragen krijg je altijd andwoord, en met... Noorwegen, dit is de 8e keer al geweest dat ik mee ben geweest met amigo. Hoe dat bevalt. Heeeeeel goed. Ben zeer tevreden over de organisatie. Bij vragen krijg je altijd andwoord, en met omboeken wordt je goed geholpen! Kortom. Erg tevreden ga zo door.

Hoe heb je je vakantie met AmiGO Reizen ervaren?

Gezeligheid, goed georganiseerd, goeie reisleiding.

M. Van Zon

Slovenie

Goede georganiseerd
Ruimdenkend en ruimte Op gebied van geloof