Eva
- Product of service:
- Amsterdam light tour
Top!!
Zeer prettige ervaring, alles was goed geregeld!
Prachtige dag gehad, met onze topschipper Robbie! Mooie boot, goeie schipper, leuk rondgevaren door Amsterdam. Wat een leuke manier om de stad te zien.
Een fantastische dag!
Was allemaal top afgesproken en geregeld. Rob is een topper!
Zeker een aanrader! Snelle en vriendelijke organisatie, goede en leuke schipper en mooie boot! Onze buitenlandse gasten vonden het fantastisch!
Zeer goede ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgd!
Perfect
Great boat and service! Food and drinks were outstanding.
Tot in de puntjes geregeld!
De service en het contact tijdens het reserveren waren uitstekend. De salonboot was geweldig. Exact zoals we het graag wilde hebben. Charmante en gezellige salonboot. De schipper was aardig en vriendelijk en wist veel te vertellen. De catering was ook heerlijk en goed geregeld.
Superleuke tocht gehad met collega's tijdens Amsterdam Light Festival. Superleuke schipper en dochter die de catering verzorgde. Top wijntjes en biertjes en lekker eten! Aanrader :)
Enorm leuke vaartocht meegemaakt tijdens het Amsterdam Light Festival. Met stip op1 van de leukste dingen die we gedaan hebben tijdens de kerstvakantie.
Wij kijken met enorm veel plezier terug op de ALF-rondvaart afgelopen maandagavond met de salonboot Marjet! Los van de getoonde lichtkunstwerken gaf de tocht een mooie indruk van Amsterdam vanaf het water. Natuurlijk droegen de gastvrijheid van de schipper en het comfort van de boot daar ook aan bij. Wij vonden het een interessante en gezellige avond. Bedankt voor jullie organisatie. Top!
Really good and nice boattour. Luxury boat, cold drinks, nice captain. Can recommend to others!
Amsterdam Boothuur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Amsterdam Boothuur heeft de volgende resultaten bereikt:
Amsterdam Boothuur
Da Costakade 375
1053 WZ Amsterdam
Top!!
Zeer prettige ervaring, alles was goed geregeld!
Een fantastische dag!
Was allemaal top afgesproken en geregeld. Rob is een topper!
Zeer goede ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgd!
Perfect
Great boat and service! Food and drinks were outstanding.
Tot in de puntjes geregeld!
Amsterdam Boothuur heeft de volgende resultaten bereikt:
Amsterdam Boothuur