Anand.nl

Antoinette

Raymond, bedankt voor deze weer geweldige laatste meditatieles, maar ook voor alles wat ik van jou hem mogen leren bij Anand Opleidingen. Vandaag heb ik mijn diploma meditatieleraar behaald en daar... Raymond, bedankt voor deze weer geweldige laatste meditatieles, maar ook voor alles wat ik van jou hem mogen leren bij Anand Opleidingen. Vandaag heb ik mijn diploma meditatieleraar behaald en daar ben ik heel dankbaar voor en trots op. Het spirituele pad was ik al eerder begaan, maar in jouw fijne lessen reiki, chakramassage en mediatie is alles nog meer op z'n plek gevallen. En heeft mij nog meer helderheid en bewustzijn gegeven. Dank! Ook voor de fijne sfeer in de groep en altijd ruimte en tijd voor het beantwoorden van vragen. Top Raymond! En nogmaals heel erg dank!

Eva House of Nunya

De Reiki Master opleiding van Anand heb ik ervaren als een verrijking en verheldering. De cursus is ruim en informatief opgezet met veel theorie, maar ook zeker genoeg praktijk! Super ervaring!

Joycelyn Bartlett

Zeer waardevol, oude universele kennis, die is vergeten en die we ons nodig weer moeten herinneren. Kennis van reiki is het geboorterecht van ieder mens. Het activeert ons zelfhelend vermogen en... Zeer waardevol, oude universele kennis, die is vergeten en die we ons nodig weer moeten herinneren. Kennis van reiki is het geboorterecht van ieder mens. Het activeert ons zelfhelend vermogen en daarmee activeert het de heling van ons allemaal.

Tim van Dorp

Ik vond de cursus Reiki Master het een erg fijne manier van lesgeven en leren. Goede mix van focus en lol, formeel/informeel. Zou het eenieder zeker aanraden die zich tot reiki getrokken voelt.

Michel Bakker

Ik had zelf de cursus Ontspanningsmassage van Anand Opleidingen al gevolgd, maar de stage helpt toch om de puntjes op de i te zetten. Fijne instructeur met veel kennis. Bedankt!

Jack Hansen

De cursus ontspanningsmassage van Anand Opleidingen is een zeer duidelijke cursus. Het wordt goed uitgelegd door de instructeur. Het is een leerzame cursus en het is ontspannend om te doen.

Marleen Berkhout

Heel leerzame cursus, het is een compleet geheel. Ik heb na de stage echt het gevoel de massage in de vingers te hebben en professioneel aan de slag te kunnen. Dankjewel Raymond!

Monique Langelaan

Supermooie ervaring weer, de cursus Klassieke Massage. Ik heb heel veel geleerd en ik kijk ernaar uit om dit in praktijk te brengen. Bedankt voor alle duidelijke uitleg tijdens de cursus.

Katarzyna Klimas

Ik heb lekker zes dagen stage gelopen. Ik heb veel meer geleerd, super leuk is dat. Nu heb ik nog meer ervaring, de stages helpen echt om het nog beter te begrijpen.

Koos

Leuke cursus. Afwisselend. Veel praktijk met zo af en toe wat theorie. Duidelijke uitleg, ook in het cursusmateriaal. Goede sfeer, cursusdag om de twee weken, handig om tussendoor zelf te oefenen en... Leuke cursus. Afwisselend. Veel praktijk met zo af en toe wat theorie. Duidelijke uitleg, ook in het cursusmateriaal. Goede sfeer, cursusdag om de twee weken, handig om tussendoor zelf te oefenen en theorie door te nemen.