Prettige sfeer, fijne locatie. trainer geeft goed uitleg en fijn dat het niet te theoretish is. ijn ook de yoga en mediatie elementen. verbeterdingetje: iets meer over verloop spieren, ging...Prettige sfeer, fijne locatie. trainer geeft goed uitleg en fijn dat het niet te theoretish is. ijn ook de yoga en mediatie elementen. verbeterdingetje: iets meer over verloop spieren, ging iets te snel voor mij. of een poster met spieren in de zaal.
Dieuwke Offenberg
Dag 1 zit er op en met veel enthousiasme begin ik met de 2e dag. Raymond weet met veel geduld en duidelijke taal de massages uit te leggen. Mooie groep, ondanks 20 deenemers heb ik niet het gevoel...Dag 1 zit er op en met veel enthousiasme begin ik met de 2e dag. Raymond weet met veel geduld en duidelijke taal de massages uit te leggen. Mooie groep, ondanks 20 deenemers heb ik niet het gevoel dat er aandacht te kort is per individu.
Angelique Bommer
Drie dagen achtereen cursus gevolgd. goede sfeer, mooie opbouw naar eenhele massage op de laatste dag waar alles samen komt. In chakra energie massage kun je alle soorten massage grepen gebruiken....Drie dagen achtereen cursus gevolgd. goede sfeer, mooie opbouw naar eenhele massage op de laatste dag waar alles samen komt. In chakra energie massage kun je alle soorten massage grepen gebruiken. Goede sfeer. de massage ontvang je en geef je en beide keren wordt er duidelijk uitleg en aanwijzingen gegeven. bDDDDit was eerste ervaringmet een massage cursus en ga zeker nog andere curssusen bij Anand volgen.
Petra
Inhoud was heel verrijkend, heldere structuur, niveau was voor iedere ervaring goed. zeer ervaren, heldere, verbindende docent. begeleiding waardevol. zo rijk dat we ook muziek en gesproken...Inhoud was heel verrijkend, heldere structuur, niveau was voor iedere ervaring goed. zeer ervaren, heldere, verbindende docent. begeleiding waardevol. zo rijk dat we ook muziek en gesproken begeleiding ontvangen. locatie vond ik zelf voor deze cursus iets minder feng shui... chakra massage direct heel toepasbaar en waardevol.
Charlotte Charlotte
Een cursus waarin veel kennis en ervaring geintegreerd is. Heel volledig. En zeer mooie massage om te geven en ten ontvangen. Zeer ervaren en deskundige trainer die open staat voor de vele vragen en...Een cursus waarin veel kennis en ervaring geintegreerd is. Heel volledig. En zeer mooie massage om te geven en ten ontvangen. Zeer ervaren en deskundige trainer die open staat voor de vele vragen en daar rustig en ervaren op reageert. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
Marit
Een chakradans in de massage! Goede uileg en demonstratie. Heel praktisch. Goede aanvulling op mijn massage ervaring! Heel fijn om te geven en te ontvangen. . . .............. . .......Een chakradans in de massage! Goede uileg en demonstratie. Heel praktisch. Goede aanvulling op mijn massage ervaring! Heel fijn om te geven en te ontvangen. . . .............. . .... ... . .... . .. . . ............
Van Luijk
Ik heb deze cursus als een superfijne aanvulling ervaren voor de massagevormen die ik inmiddels bij Anand al heb gevolgd. Op energetisch niveau valt er zoveel meer te ervaren en te ontdekken bij...Ik heb deze cursus als een superfijne aanvulling ervaren voor de massagevormen die ik inmiddels bij Anand al heb gevolgd. Op energetisch niveau valt er zoveel meer te ervaren en te ontdekken bij zowel de masseur als de ontvanger, wat het de massage dus ook een stukje speelsheid geeft. Het is erg leuk om te geven en heerlijk om te ontvangen. Het is echt een aanrader om te leren!!!!
Bas Vermeulen
Mooie aanvulling op de andere cursussen. Bij deze massage komt al het geleerde samen. Raymond legt alles zeer duidelijk uit en praat je overal doorheen. Nu lekker gaan oefenen! . . . . . . . . . ....Mooie aanvulling op de andere cursussen. Bij deze massage komt al het geleerde samen. Raymond legt alles zeer duidelijk uit en praat je overal doorheen. Nu lekker gaan oefenen! . . . . . . . . . . . . . . .
Irma van putten
Ik had me opgegeven voor deze cursus en wist niet wat ik te verwachten had. het was een hele fijne ervaring voor mij om op dit gebied op ontdekkingsreis te gaan. De cursus is heel...Ik had me opgegeven voor deze cursus en wist niet wat ik te verwachten had. het was een hele fijne ervaring voor mij om op dit gebied op ontdekkingsreis te gaan. De cursus is heel afwisselend. Raymond gaf een zeer duidelijke uitleg, waardoor de cursus door iedereeen gevolgd kan worden. De muziek die er bij afgespeeld wordt is een verrijking voor je leven.
Van Hoorn
Ik was een massage virgin.. nooit een gekregen en nooit een gegeven. Ik heb veel geleerd zonder me op enig moment ongemakkelijk te voelen. De leraar was duidelijk en zorgvuldig en de groep was...Ik was een massage virgin.. nooit een gekregen en nooit een gegeven. Ik heb veel geleerd zonder me op enig moment ongemakkelijk te voelen. De leraar was duidelijk en zorgvuldig en de groep was divers eb bestond uit vriendelijke mensen. Ik heb me al meteen aangemeld voor de cursus Ontspanningsmassage. Ik kijk er al naar uit!