Anand.nl

Jonna Schneiders

Raymond geeft erg duidelijke uitleg. Echt belangrijk om live te zien hoe de massage gegeven moet worden. Ook heel fijn dat de nadruk ligt op jouw houding als masseur, zodat je zelf geen klachten... Raymond geeft erg duidelijke uitleg. Echt belangrijk om live te zien hoe de massage gegeven moet worden. Ook heel fijn dat de nadruk ligt op jouw houding als masseur, zodat je zelf geen klachten krijgt.

Rajsree Jodha

Dit keer heb ik stage gelopen bij de cursus ontspannings massage van anand opleidingen. Ik heb toch weer nieuwe dingen geleerd vanuit een ander perspectief. Raymond legt alles duidelijk en geduldig... Dit keer heb ik stage gelopen bij de cursus ontspannings massage van anand opleidingen. Ik heb toch weer nieuwe dingen geleerd vanuit een ander perspectief. Raymond legt alles duidelijk en geduldig uit.

Rinus Verveer

De stage maakt de cursus ontspannings massage compleet. Het feit dat je anderen observeert bij het masseren en daarbij aanwijzingen geeft, maakt dat je de leer stof zelf ook beter begrijpt.

Jodie van Leeuwen - Span

De cursus ontspannings massage is ontzettend leerzaam. Spontane cursusgever / opleider. Er is een ontspannen sfeer tijdens de cursus. Zeker een leuke ervaring. Ik ga met een goed gevoel naar huis!

Cas Pleijsier

Heldere en duidelijke cursus met een rustige uitleg door Raymond. Ik heb veel geleerd over de massage, mijn houding en ook hoe je rust overbrengt in de massage. De herhaling van de massage van rug,... Heldere en duidelijke cursus met een rustige uitleg door Raymond. Ik heb veel geleerd over de massage, mijn houding en ook hoe je rust overbrengt in de massage. De herhaling van de massage van rug, nek en schouders was zeer waardevol

van Leeuwen

Ik ben heel erg tevreden over de cursus! Eerlijk gezegd kwam het werkboek wel wat ouderwets over en wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Maar ik ben zeer blij dat ik voor Anand opleidingen... Ik ben heel erg tevreden over de cursus! Eerlijk gezegd kwam het werkboek wel wat ouderwets over en wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Maar ik ben zeer blij dat ik voor Anand opleidingen gekozen heb. Goede uitleg en herhalingen. Omdat er stagiaires rondlopen is er altijd iemand die kan helpen.

Jennifer Gutknecht

De cursus stoelmassage van Anand opleidingen is erg leuk. Ik heb veel geleerd tijdens deze 2 dagen en ben een leuke ervaring rijker! Dit is echt een top cursus, ik raad deze cursus zeker aan!

Peggy-Ann Drommel

De cursus heeft een goede opbouw en les hoeveelheid. Rustige omgeving, ruimte en temperatuur. Duidelijke uitleg door docent en in een tempo dat goed te volgen is. Voor iedereen toegankelijk.

Catrien Mul

Deze cursus stoelmassage van anand opleidingen is een leuke interessante cursus. Ik heb veel geleerd en heb ook goede lesstof om thuis mee te gaan oefenen. Zeer deskundige begeleiding. Goed verzorgd.

Naomi Efrat

2 volle leuke cursus dagen. Ik heb genoten van deze cursus stoelmassage. Alle handelingen werden stap voor stap uitgelegd. We konden meer doen dan ik had verwacht. Ik kijk uit naar de volgende... 2 volle leuke cursus dagen. Ik heb genoten van deze cursus stoelmassage. Alle handelingen werden stap voor stap uitgelegd. We konden meer doen dan ik had verwacht. Ik kijk uit naar de volgende cursus! :-)