Anand.nl

Rudy

De Reiki cursus 2 was een fijne cursusdag voor mij. Er werd door Raymond goed uitleg gegeven en je had de vrijheid om te kiezen wat bij jou het beste past.

Mariska

Ik heb dit ervaren als een leuke en leerzame cursus. Er komt veel informatie op me af wat op een duidelijke manier wordt gebracht. Er is aandacht voor de houding, dat is minstens zo belangrijk. Je... Ik heb dit ervaren als een leuke en leerzame cursus. Er komt veel informatie op me af wat op een duidelijke manier wordt gebracht. Er is aandacht voor de houding, dat is minstens zo belangrijk. Je wordt gecorrigeerd waar nodig, je kunt alles afkijken bij de anderen als je het even kwijt bent wat de volgorde is. Dank je wel Raymond voor dit fijne cursusweekend!

Ik ga sowieso nog de klassieke massage doen hierna en het examen. Misschien ga ik de hele Wellness massage cursus doen. De Ayurvedische massage week lijkt me ook erg mooi om te gaan doen volgend jaar.

Mariska

Ik heb veel geleerd in twee dagen tijd, goed dat Raymond steeds de latijnse namen van de spiergroepen opnoemde. Hij zegt het ook als je even verkeerd staat of je handen niet goed hebt. De stagiaires... Ik heb veel geleerd in twee dagen tijd, goed dat Raymond steeds de latijnse namen van de spiergroepen opnoemde. Hij zegt het ook als je even verkeerd staat of je handen niet goed hebt. De stagiaires wisten ook alles goed en corrigeerden waar nodig. Persoonlijk vind ik de ontspanningsmassage grepen prettiger om te geven en ook om te ontvangen. Wel goed om beide te weten en te combineren.

Laurien

De derde cursus die ik bij Anand volg en opnieuw met veel plezier, voldoening en bewondering voor de goede opbouw en het geleerde. Raymond heeft een heel effectieve methode om compact zijn rijke... De derde cursus die ik bij Anand volg en opnieuw met veel plezier, voldoening en bewondering voor de goede opbouw en het geleerde. Raymond heeft een heel effectieve methode om compact zijn rijke vakkennis over te dragen. Mooi vervolg op de cursus ontspannigsmassage, de combinatie werkt perfect. Rust en goede sfeer in de lessen. Veel dank!

Inez

Having never massages before this was a perfect gateway. The group was small enough to allow for a lot of personal attention from the instructor and interns. Lots of hands on time to learn the... Having never massages before this was a perfect gateway. The group was small enough to allow for a lot of personal attention from the instructor and interns. Lots of hands on time to learn the correct postures of strokes. Overall a great experience with a great group of people.

Patricia

Voor ik deze opleiding deed wist ik niets van Ayurveda. Veel geleerd en de verschillende aspecten van de leer aangestipt. Uitgebreid aandacht voor uiteraard de massagevorm, je eigen olie make, maar... Voor ik deze opleiding deed wist ik niets van Ayurveda. Veel geleerd en de verschillende aspecten van de leer aangestipt. Uitgebreid aandacht voor uiteraard de massagevorm, je eigen olie make, maar ook yoga en meditatie. Wat een heerlijke, liefdevolle massagevorm vind ik dit. En wat was het een heerlijke cursus met zoveel stagiaires erbij. Dubbele massages! Fantastisch was het weer.

Patricia de Wilde

Wat een heerlijke cursus weer. Praktijk en theorie wordt heel fijn met elkaar afgewisseld. De kennis van de leraar lijkt af en toe wel oneindig. En wanneer ik niet te lang nadenkt, blijkt het dat ik... Wat een heerlijke cursus weer. Praktijk en theorie wordt heel fijn met elkaar afgewisseld. De kennis van de leraar lijkt af en toe wel oneindig. En wanneer ik niet te lang nadenkt, blijkt het dat ik dit toch ook kan. Wat een heerlijk weekend.

Evgenii Velichko

Het was weer een leuk weekend. De cursus is echt nuttig, informatief en met de nadruk op de praktijk. Dit maal hadden we nog een paar leuke stagiaires die allebei met eigen ervaringen en verhalen... Het was weer een leuk weekend. De cursus is echt nuttig, informatief en met de nadruk op de praktijk. Dit maal hadden we nog een paar leuke stagiaires die allebei met eigen ervaringen en verhalen kwamen. Dat maakte de cursus nog veelzijdiger.

Jennifer Chin

Ik vond het een fijne cursus en heb er veel van opgestoken. Ik had mijn Reiki 2 certificaat ooit al eens behaald. Ik heb er toen niets mee gedaan. Maar deze cursus heeft mijn geheugen weer helemaal... Ik vond het een fijne cursus en heb er veel van opgestoken. Ik had mijn Reiki 2 certificaat ooit al eens behaald. Ik heb er toen niets mee gedaan. Maar deze cursus heeft mijn geheugen weer helemaal opgefrist en ook de zin gegeven om er iets mee te gaan doen. Dank je wel Raymond!

Pauline de Rooij

Het was nogal een heftige dag voor mij. Ik kreeg na de inwijding op een bepaald moment na de lunch heftige flashbacks uit mijn verleden te zien. Dingen die ik heel ver weggestopt heb denk ik of door... Het was nogal een heftige dag voor mij. Ik kreeg na de inwijding op een bepaald moment na de lunch heftige flashbacks uit mijn verleden te zien. Dingen die ik heel ver weggestopt heb denk ik of door andere dingen overschaduwd zijn geweest waardoor het naar de achtergrond is gevallen. Ik heb weer meer inzicht gekregen in wat ik nog niet verwerkt heb en waar ik Reiki naartoe kan sturen voor genezing. Heel erg confronterend voor mij. Ook wel goed. Zo kan ik iig wel vooruit. Ik merk dat ik ook sterker ben geworden met de symbolen die ik nu gebruik.