Goede inleiding in verschillende meditaties. Ik had er moeite mee om te mediteren, maar door dit uitgebreide aanbod eindelijk meditaties gevonden die goed bij me passen en waar ik dagelijks mee aan...Goede inleiding in verschillende meditaties. Ik had er moeite mee om te mediteren, maar door dit uitgebreide aanbod eindelijk meditaties gevonden die goed bij me passen en waar ik dagelijks mee aan de slag kan gaan. Bedankt voor deze nieuwe inzichten!
Nynke
De cursus meditatie zoals deze wordt gegeven door Anand is een inspirerende, veilige en praktische cursus. Tijdens de cursus worden er professionele handvaten en technieken gegeven om te kunnen...De cursus meditatie zoals deze wordt gegeven door Anand is een inspirerende, veilige en praktische cursus. Tijdens de cursus worden er professionele handvaten en technieken gegeven om te kunnen mediteren.
Diana
Dit was weer een heerlijke dag! Zoveel wijze woorden weer tot mij genomen. Alles is benoemd wat als studiemateriaal geschreven is en vele mooie toevoegingen. Zo ben ik weer een stukje bewuster en...Dit was weer een heerlijke dag! Zoveel wijze woorden weer tot mij genomen. Alles is benoemd wat als studiemateriaal geschreven is en vele mooie toevoegingen. Zo ben ik weer een stukje bewuster en wijzer geworden. Dank je wel!
Inge
Stage opleiding wellness masseur en ontspanningsmassage.
Veel geleerd op het gebied van de massage zelf, ondanks dat ik hem al vaak zelf gedaan heb ook op het gebied van het helpen van en...Stage opleiding wellness masseur en ontspanningsmassage.
Veel geleerd op het gebied van de massage zelf, ondanks dat ik hem al vaak zelf gedaan heb ook op het gebied van het helpen van en geven van aanwijzingen aan de cursisten. Een waardevolle aanvulling op de opleiding.
Marieke
Ik vond het een prettige cursus. Er hing een fijne, open sfeer. Het was duidelijk. Niet te zweverig. Oefeningen waren goed te volgen. Ik persoonlijk heb het gevoel dat ik meer ben geaard en ik vond...Ik vond het een prettige cursus. Er hing een fijne, open sfeer. Het was duidelijk. Niet te zweverig. Oefeningen waren goed te volgen. Ik persoonlijk heb het gevoel dat ik meer ben geaard en ik vond het bijzonder om alle kleuren zien mee te maken. Ook de tarotkaart vond ik erg bijzonder en zeer passend. Het zou denk ik leuk zijn voor anderen om dat ook te krijgen, hoewel daar misschien geen tijd voor is.
Harrie
Mooie manier, ook andere manier dan bij Shiatsu om met energie bezig te zijn. Had voor mij nog meer praktijk mogen zijn, maar dat komt wel bij Reiki 2. Heel benieuwd wat de huiswerkoefening de...Mooie manier, ook andere manier dan bij Shiatsu om met energie bezig te zijn. Had voor mij nog meer praktijk mogen zijn, maar dat komt wel bij Reiki 2. Heel benieuwd wat de huiswerkoefening de komende maand teweeg zal brengen.
Floris
Een prettige docent, let goed op veiligheid van de cursisten/masseurs en slachtoffer/gemasseerde. Een logische opbouw van de cursus in hapklare brokken, er is genoeg herhaling om iets te onthouden....Een prettige docent, let goed op veiligheid van de cursisten/masseurs en slachtoffer/gemasseerde. Een logische opbouw van de cursus in hapklare brokken, er is genoeg herhaling om iets te onthouden. Prima cursus.
Nynke
Tijdens de cursus Intuitie heb ik mij diverse oefeningen eigen mogen maken ten behoeve van mijn intuitieve ontwikkeling. De cursus Intuitie is een mooie, rustige, veilige, grappige en inspirerende...Tijdens de cursus Intuitie heb ik mij diverse oefeningen eigen mogen maken ten behoeve van mijn intuitieve ontwikkeling. De cursus Intuitie is een mooie, rustige, veilige, grappige en inspirerende cursus.
Barbara
De tweede stage voor Reiki vond ik erg interessant. Ik was zelfverzekerder en ook rustiger in benadering en ook tijdens de handelingen was er een vertrouwd gevoel. De begeleiding van Raymond geeft...De tweede stage voor Reiki vond ik erg interessant. Ik was zelfverzekerder en ook rustiger in benadering en ook tijdens de handelingen was er een vertrouwd gevoel. De begeleiding van Raymond geeft veel duidelijkheid. Ik was zo in de les dat ik na afloop prettig verrast was om mijn certificaat Reiki III te ontvangen. Dankbaarheid en wetend dat ik steeds dichter bij mijn doel kom.
Martine
Deze dag meemaken, is een geschenk. Veel ervaren, meemaken, leren, delen. Geschikt voor iedereen die benieuwd is naar de ontdekking van het innerlijk weten en voelen. Je kunt meedoen als beginner,...Deze dag meemaken, is een geschenk. Veel ervaren, meemaken, leren, delen. Geschikt voor iedereen die benieuwd is naar de ontdekking van het innerlijk weten en voelen. Je kunt meedoen als beginner, maar zeker ook als gevorderde. De innerlijke reis is nooit af en deze cursus geeft handvatten om hier zelf mee verder te gaan. Als onderdeel van de massageopleiding heel waardevol. Zowel voor je eigen ontwikkeling als voor de ervaring van je klant.