Anand.nl

Mascha

Ik vond de cursus klassieke massage een hele leerzame massage cursus. Heel veel informatie heb ik gekregen deze twee cursusdagen en ik heb ook veel nieuwe massage handgrepen geleerd.

Inge Steenman

Weer een heleboel geleerd tijdens het 2e onderdeel van de opleiding: klassieke massage. De uitleg was duidelijk. De tijd die je kreeg om de grepen/knedingen te oefenen was voldoende. Er hing een... Weer een heleboel geleerd tijdens het 2e onderdeel van de opleiding: klassieke massage. De uitleg was duidelijk. De tijd die je kreeg om de grepen/knedingen te oefenen was voldoende. Er hing een fijne, gezellige sfeer. Groep niet te groot, niet te klein met 10 cursisten en 2 stagiaires.

Caroline

Ik heb de cursus ontspanningsmassage en klassieke massage gedaan. Ik mocht nu stage lopen bij de klassieke massage. Dit geeft nog zoveel meer helderheid, alle puzzelstukjes vallen op z'n plaats.... Ik heb de cursus ontspanningsmassage en klassieke massage gedaan. Ik mocht nu stage lopen bij de klassieke massage. Dit geeft nog zoveel meer helderheid, alle puzzelstukjes vallen op z'n plaats. Fantastisch om anderen te mogen helpen en zelf nog veel te leren. Dank Raymond

John Derks

Bas is een hele fijne docent. Hij legt goed uit, duidelijke instructies, rustig maar voldoende tempo. Genoeg tijd voor vragen met correcte afhandeling. Top weekend weer!! . . . .

Sylvia van Leersum

Veel informatie, duidelijke uitleg, veel gelachen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ellen Abbink

Ik heb weer een geweldig weekend gehad met leuke, lieve mensen en een fijne cursus gehad van Bas. Ik heb genoten van alles! . . . . . . .

Theo Derks

Fantastische ervaring, ik ga zeker ook de klassieke massage doen!
Goede uitleg, hebben en nemen daar ook de tijd voor. . . . . . . . . . . .

Irma van Oostrum

Een heerlijke en helder verwoorde cursus. Duidelijke uitleg en fijn te volgen. Ook fijn dat er stagiaires bij zijn voor extra hulp.
Zeer leerzaam en een leuke groep! . . .

Marcel Geutjes

Duidelijke uitleg. Prettige sfeer. Het trommelen van de beneden buren was enigszins storend.
Materialen zijn prima in orde. . . . . . . . . . . . . .

Irma van Oostrum

Het was een heerlijke, leerzame cursus die wat mij betreft wel langer mocht duren, en dan alleen omdat het zo fijn en relaxed is. Heb ervan genoten en veel geleerd. Ben er erg gelukkig van geworden.