Ik ben blij dat ik de stage heb gedaan die deel uitmaakt van de opleiding wellness masseur. Je leert hier veel van doordat alles nog een keer wordt herhaald en doordat je zelf ook massages ontvangt....Ik ben blij dat ik de stage heb gedaan die deel uitmaakt van de opleiding wellness masseur. Je leert hier veel van doordat alles nog een keer wordt herhaald en doordat je zelf ook massages ontvangt. Ik heb veel bijgeleerd.
Margreet
De stage die deel uitmaakt van de opleiding wellness masseur is een goede ondersteuning voor het examen. Het was weer een leuk en leerzaam weekend. Ik kan de massage opleiding van Anand zeker...De stage die deel uitmaakt van de opleiding wellness masseur is een goede ondersteuning voor het examen. Het was weer een leuk en leerzaam weekend. Ik kan de massage opleiding van Anand zeker aanraden!
Wendy
Leuk en leerzaam weekend. Weer veel geleerd over de juiste werkhouding bij de massage. Punten van aandacht worden door de leraar goed opgepakt en iets mee gedaan. Dit is een top cursus! Dankjewel...Leuk en leerzaam weekend. Weer veel geleerd over de juiste werkhouding bij de massage. Punten van aandacht worden door de leraar goed opgepakt en iets mee gedaan. Dit is een top cursus! Dankjewel voor de fijne cursus!
Caroline
Wederom heel leerzaam! Als je stage loopt heb je een andere rol dan de andere cursisten. Je mag de cursus weer doen, maar ook anderen helpen. Hoe leuk is dat! Het blijft een prachtige ervaring....Wederom heel leerzaam! Als je stage loopt heb je een andere rol dan de andere cursisten. Je mag de cursus weer doen, maar ook anderen helpen. Hoe leuk is dat! Het blijft een prachtige ervaring. Fijne instructies en een prettige groep.
Sytze
Prima opleiding met gevoel voor het geheel maar ook de details. Er is veel aandacht ook voor het individu. De opleiding heeft een duidelijke structuur. De docent(en) weten waar het om gaat en hebben...Prima opleiding met gevoel voor het geheel maar ook de details. Er is veel aandacht ook voor het individu. De opleiding heeft een duidelijke structuur. De docent(en) weten waar het om gaat en hebben veel know how. Je leert bij deze opleiding ook veel over jezelf.
Joni
Ik loop al een tijdje mee met de diverse cursussen die Anand aanbiedt en ik ga het meer en meer waarderen. De zorgvuldigheid waarmee ieder detail besproken en behandeld wordt tijdens de cursus...Ik loop al een tijdje mee met de diverse cursussen die Anand aanbiedt en ik ga het meer en meer waarderen. De zorgvuldigheid waarmee ieder detail besproken en behandeld wordt tijdens de cursus bewijst de enorme ervaring en professionaliteit van de docent. Die zorgt er ook samen met de groep keer op keer voor dat er een entousiaste sfeer ontstaat.
Annette
Bijzonder ervaring met een fijne groep mensen geleid door een kundige en bevlogen cursusleider. De aanwezige stagiaires hebben een goede bijdrage geleverd. Geweldig voor lichaam en geest. Deze...Bijzonder ervaring met een fijne groep mensen geleid door een kundige en bevlogen cursusleider. De aanwezige stagiaires hebben een goede bijdrage geleverd. Geweldig voor lichaam en geest. Deze cursus van Anand opleidingen is echt een aanrader!
Andrea
Een hele interessante cursus. Klein groepje en daardoor veel persoonlijke aandacht. De docent heeft een aangename methode om les te geven en de sfeer was heel ontspannen en fijn! Ik zal zeker meer...Een hele interessante cursus. Klein groepje en daardoor veel persoonlijke aandacht. De docent heeft een aangename methode om les te geven en de sfeer was heel ontspannen en fijn! Ik zal zeker meer cursussen volgen bij Anand opleidingen om mijn kennis uit te breiden! Dankjewel Raymond :-)
Svetlana
Het was alweer een heel fijn cursusweekend. heel veel geleerd! De sfeer was heel ontspannen en positief zodat je goed kon richten op het leren van de theorie en praktijk van de massage. De...Het was alweer een heel fijn cursusweekend. heel veel geleerd! De sfeer was heel ontspannen en positief zodat je goed kon richten op het leren van de theorie en praktijk van de massage. De afwisselende opzet van de cursus heeft heel goed gewerkt. Hartelijk bedankt!
Martin
Stage lopen is een onderdeel van de massage opleiding bij Anand. Dit keer liep ik stage bij de cursus klassieke massage. Het was weer een super leuke en leerzame ervaring. Als je onder studenten...Stage lopen is een onderdeel van de massage opleiding bij Anand. Dit keer liep ik stage bij de cursus klassieke massage. Het was weer een super leuke en leerzame ervaring. Als je onder studenten helpt en de massage zelf moet gaan uitleggen ga je helemaal anders over de massage technieken denken. Ik heb er veel baat bij. Een grote aanrader voor iedereen die de opleiding volgt en als voorbereiding op de examens.