Anand.nl

Francine

Ik vond het een fijne week. Er was een leuke groeps sfeer en iedereen deed enthousiast mee. Ik ga naar huis met veel kennis en een tevreden gevoel. Het eten was weer voor goed verzorgd en altijd... Ik vond het een fijne week. Er was een leuke groeps sfeer en iedereen deed enthousiast mee. Ik ga naar huis met veel kennis en een tevreden gevoel. Het eten was weer voor goed verzorgd en altijd verrukkelijk.

Agatha

Fijn, gedegen, begrijpelijk, goede inhoud en structuur, rustig en duidelijk is de kennis van het masseren en alles er omheen overgebracht. En... nog een beetje meer. Het was prettig dit te... Fijn, gedegen, begrijpelijk, goede inhoud en structuur, rustig en duidelijk is de kennis van het masseren en alles er omheen overgebracht. En... nog een beetje meer. Het was prettig dit te ontvangen, maar ook te doen. Bas had goed inzicht in wat de ander nodig heeft tijdens de massages,
Verblijf was heel prettig. Weer een voortreffelijke keuken en zeer bereidwillige en gezellige koks.

Martine

Bas gaf ons heel duidelijke instructies en op de lichte, prettige manier passende feedback. Daarnaast nog veel meer: extra lessen en voorbeelden van andere massagevormen. Hij kan de liefde voor... Bas gaf ons heel duidelijke instructies en op de lichte, prettige manier passende feedback. Daarnaast nog veel meer: extra lessen en voorbeelden van andere massagevormen. Hij kan de liefde voor masseren echt inspirerend overbrengen. Vandaar een tien met een vijf sterren !!!!!
Verblijf: fijne verblijfplaats!
Fantastisch eten !!!
Goede sfeer, ook buiten de lessen, mede door fijn team van docenten en kokkinnen. Er was werkelijk een heel fijne stagiaire :-).
Ook de deelnemers waren plezierig en gemotiveerd.

Gijs

Duidelijke instructie tijdens massagelessen van zowel Bas als Cassandra. Materiaal en locatie top. Super leuke groep en fantastische maaltijden door Rhea en Sabine. Ik kijk nu al uit naar Augustus... Duidelijke instructie tijdens massagelessen van zowel Bas als Cassandra. Materiaal en locatie top. Super leuke groep en fantastische maaltijden door Rhea en Sabine. Ik kijk nu al uit naar Augustus Ayurvedische massage week.

Masha

De massagecursus van Bas heeft al mijn (hoge) verwachtingen overtroffen. Professioneel, duidelijk, met goede uitleg en met de nodige humor heeft hij ons allemaal weten te inspireren. Gemoedelijke... De massagecursus van Bas heeft al mijn (hoge) verwachtingen overtroffen. Professioneel, duidelijk, met goede uitleg en met de nodige humor heeft hij ons allemaal weten te inspireren. Gemoedelijke sfeer. Fijne begeleiding. Bas houdt goed overzicht en heeft aandacht voor iedereen. Blij en ontzettend dankbaar dat ik het van Bas heb kunnen leren.

Jolanda

Ik vond het heel veel informatie in 2 dagen maar vond dat de begeleiding heel goed was. Ik zou zeker aanraden deze cursus te volgen. In een korte tijd leer je de hele stoelmassage geven.

Froukje

De Weekendcursus stoelmassage is best intensief. De leraar Raymond is heel goed. Hij legt alles goed uit en zorgt voor orde in de les. Zo leer je in een korte tijd een fijne massage geven, die je... De Weekendcursus stoelmassage is best intensief. De leraar Raymond is heel goed. Hij legt alles goed uit en zorgt voor orde in de les. Zo leer je in een korte tijd een fijne massage geven, die je overal kunt toepassen.

Vera

Ik heb de cursus ontspanningsmassage als leerzaam en ontspannend ervaren. De 2e dag was ik zelf wat minder ontspannen, maar door de meditatie werd ik al gelijk rustiger. Goed dat de 2e dag hiermee... Ik heb de cursus ontspanningsmassage als leerzaam en ontspannend ervaren. De 2e dag was ik zelf wat minder ontspannen, maar door de meditatie werd ik al gelijk rustiger. Goed dat de 2e dag hiermee begint.

Joyce

Ik vond dit cursusweekend zeer leerzaam. Meer diepgang, ook de latijnse benamingen en de functies van de spieren worden behandeld. Goede begeleiding van Raymond. Fijn dat er 3 stagiaires aanwezig... Ik vond dit cursusweekend zeer leerzaam. Meer diepgang, ook de latijnse benamingen en de functies van de spieren worden behandeld. Goede begeleiding van Raymond. Fijn dat er 3 stagiaires aanwezig waren.

Marcel

De cursus is mij prima bevallen. Weer een aantal nieuwe dingen geleerd en daarnaast ook weer de vorige cursus ontspanningsmassage deels herhaald. De trainging gaat zeker niet te snel. Voorbereiding... De cursus is mij prima bevallen. Weer een aantal nieuwe dingen geleerd en daarnaast ook weer de vorige cursus ontspanningsmassage deels herhaald. De trainging gaat zeker niet te snel. Voorbereiding (zoals spierkennsi) is wel handig.