&Work

7.8/10
Snelheid dienstverlening
Betrokkenheid contactpersoon

Korento Arnhem

Op basis van de reviews op Google was ik voorzichtig in het aangaan van een samenwerking met AndWork. Ik heb open gesproken over de twijfel. Doorslaggevend voor mij is dat als er zoveel positieve... Op basis van de reviews op Google was ik voorzichtig in het aangaan van een samenwerking met AndWork. Ik heb open gesproken over de twijfel. Doorslaggevend voor mij is dat als er zoveel positieve reviews zijn van kandidaten, er ook heel veel tevreden werkgevers moeten zijn. Niet iedereen schrijft een positieve review. Het is ook wat je er zelf van maakt in een partnership! Zo vind ik het belangrijk dat AndWork, Yassine in dit geval, onze organisatie goed kent. Met enthousiasme kwam hij naar Arnhem om kennis met ons te maken. Het contact met Vinny is prettig en direct. En ja, Yassine was volhoudend in het werven van ons als klant, maar ze hebben het waar kunnen maken.

Binnen enkele weken hadden wij de geschikte kandidaat!! Een senior Salarisadministrateur. Je krijgt de sollicitaties ook rechtstreeks te zien op eigen e-mail. Zo kan je zelf ook voorselecteren. Er is goed en frequent contact met kandidaat en werkgever tussen sollicitatie en aanstelling (tot en met tekenen contract). Zo hoef je niet zelf de onderhandeling te doen, maar doet AndWork dit al zodat het arbeidsvoorwaardengesprek prettig verloopt. Ik ben heel tevreden over de samenwerking en ook onze nieuwe medewerker heeft het traject als heel prettig ervaren.

Reactie &Work:

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Te gek dat jullie (wél ;)) de moeite hebben genomen een review te plaatsen, super! Van harte gefeliciteerd met de 'nieuwe aanwinst' en veel geluk gewenst voor... Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Te gek dat jullie (wél ;)) de moeite hebben genomen een review te plaatsen, super! Van harte gefeliciteerd met de 'nieuwe aanwinst' en veel geluk gewenst voor de toekomst. - Team &Work

Guus Mathijssen

Ik ben fantastisch geholpen aan een mooie nieuwe baan. Snelle reacties op mijn vragen en hielden een vinger aan de pols.

tanja van doesburg

Prettig

Waarom heb je gekozen voor &Work?

op zoek naar andere uitdaging

Zite Media

Blijven mij bellen & spammen

Waarom heb je gekozen voor &Work?

Ik heb nooit gekozen voor &Work, alleen zeer vaak aangegeven dat ik geen contact met ze wens. Zij blijven bellen en spammen.

M.Prins

Uitstekend

Waarom heb je gekozen voor &Work?

Ik heb gekozen voor &work door Yassine Ettaki. Zijn behulpzame persoonlijkheid gat mij een warm welkom. Ik zou willen dat mijn persoonlijkheid maar een beetje in de buurt kon komen van wat deze... Ik heb gekozen voor &work door Yassine Ettaki. Zijn behulpzame persoonlijkheid gat mij een warm welkom. Ik zou willen dat mijn persoonlijkheid maar een beetje in de buurt kon komen van wat deze warme zachtaardige man.

David

Snelle en professionele contactmomenten, helemaal top!

Waarom heb je gekozen voor &Work?

Goede verhalen gehoord van ex-collega's over de medewerkers bij &Work. Zo ben ik uiteindelijk bij Yassine terechtgekomen.

Salma

Contact met yassine was echt top verlopen

Haitam

Yassine heeft mij erg goed geholpen

Quinty Boers

Ik heb erg fijn contact gehad met Yassine. Hij luisterde echt naar wat ik wil en kan en ging dat matchen met zijn klanten.

Yassine

D.S.

Meer dan prima! Yassine heeft me aan een nieuwe baan geholpen waar ik volgens mij heel goed tot m'n recht ga komen!

Niet gekozen, ben benaderd