8.5 /10

checkbox98% beveelt &Work aan!

Betrokkenheid contactpersoon
Kwaliteit dienstverlening
7.8/10
Kwaliteit matches
7.4/10

Korento Arnhem

Op basis van de reviews op Google was ik voorzichtig in het aangaan van een samenwerking met AndWork. Ik heb open gesproken over de twijfel. Doorslaggevend voor mij is dat als er zoveel positieve reviews zijn van kandidaten, er ook heel veel tevreden werkgevers moeten zijn. Niet iedereen schrijft een positieve review. Het is ook wat je er zelf van maakt in een partnership! Zo vind ik het belangrijk dat AndWork, Yassine in dit geval, onze organisatie goed kent. Met enthousiasme kwam hij naar Arnhem om kennis met ons te maken. Het contact met Vinny is prettig en direct. En ja, Yassine was volhoudend in het werven van ons als klant, maar ze hebben het waar kunnen maken. Binnen enkele weken hadden wij de geschikte kandidaat!! Een senior Salarisadministrateur. Je krijgt de sollicitaties ook rechtstreeks te zien op eigen e-mail. Zo kan je zelf ook voorselecteren. Er is goed en frequent contact met kandidaat en werkgever tussen sollicitatie en aanstelling (tot en met tekenen contract). Zo hoef je niet zelf de onderhandeling te doen, maar doet AndWork dit al zodat het arbeidsvoorwaardengesprek prettig verloopt. Ik ben heel tevreden over de samenwerking en ook onze nieuwe medewerker heeft het traject als heel prettig ervaren.

Antwoord &Work

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Te gek dat jullie (wél ;)) de moeite hebben genomen een review te plaatsen, super! Van harte gefeliciteerd met de 'nieuwe aanwinst' en veel geluk gewenst voor de toekomst. - Team &Work

Guus Mathijssen

Ik ben fantastisch geholpen aan een mooie nieuwe baan. Snelle reacties op mijn vragen en hielden een vinger aan de pols.

tanja van doesburg

prettig

Zite Media

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Blijven mij bellen & spammen

M.Prins

Uitstekend

David

Snelle en professionele contactmomenten, helemaal top!

Salma

Contact met yassine was echt top verlopen

Haitam

Yassine heeft mij erg goed geholpen

Quinty Boers

Ik heb erg fijn contact gehad met Yassine. Hij luisterde echt naar wat ik wil en kan en ging dat matchen met zijn klanten.

D.S.

SterSterSterSterLege ster

Meer dan prima! Yassine heeft me aan een nieuwe baan geholpen waar ik volgens mij heel goed tot m'n recht ga komen!

Jafre

Zeer vakkundig en fijne communicatie. Geholpen door Duncan van &Work. Niet opdringerig en weet goed waar hij het over heeft. Zeer aan te raden!

Antwoord &Work

Dat is heel fijn om te horen. Bedankt dat je de tijd nam om deze mooie review voor ons achter te laten. Veel geluk in de toekomst. - Team &Work

HomeWizard

SterSterSterLege sterLege ster

Het was even de relatie opbouwen maar vervolgens ging het prima

Antwoord &Work

Ja, elkaar leren kennen kost inderdaad soms even tijd, maar is een belangrijk proces! Alleen op die manier kunnen we goed in kaart brengen waar we kunnen helpen en hoe we dat het beste kunnen doen. Dank voor de review!

Golnesa Karimi

I applied for a job vacancy through &Work and found my first job in the Netherlands.

Jonathan

Zeer aan te bevelen

Julia Malukin

Great experience! Very friendly and informative recruiters that give important feedback and insights. Always got a follow up on every step of the way in the recruitment process.

&Work verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

&Work heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2016

&Work

&Work is het carrièreplatform met een nieuwe visie op recruitment. Wij kijken verder dan cv’s. We combineren ervaren talent scouts met data en digitale tools. Zodat je collega's vindt die passen bij jou, je bedrijf, je team & je ambities.

Locatellikade 1

Blijven mij bellen & spammen

M.Prins

Uitstekend

David

Snelle en professionele contactmomenten, helemaal top!

Salma

Contact met yassine was echt top verlopen