Ray Struik / RSED

Snelle levering van de bestelde goederen

Duidelijke omschrijving van het product.

De Koning

Plezierige website, duidelijk en overzichtelijk.

Duidelijke product informatie.

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

Gelijk de keuze willen hebben waar en Wanneer Ik pakket wil ontvangen.

Hoijtink

Teleurstellend

Open Work Bench Logic sniffer blijkt niet goed te werken met Sigrok/PulseView, de windows gui blijkt al sinds 2013 niet goed. Er is wel een Java client, te weten OLS voor windows welke beter werkt.... Open Work Bench Logic sniffer blijkt niet goed te werken met Sigrok/PulseView, de windows gui blijkt al sinds 2013 niet goed. Er is wel een Java client, te weten OLS voor windows welke beter werkt. De informatie hierover ontbreekt geheel op uw site. Er werdt verder helemaal niets meegeleverd qua software of informatie Deze informatie had wellicht tot een andere keuze geleid.

Hardware zonder (goed) werkende software is onbruikbaar.

Reactie Antratek Electronics:

Beste heer Hoijtink,

We vinden het jammer dat uw ervaring teleurstellend is. Voor ons is uw melding zeer waardevol.

Op onze website wordt niet de Sigrok PulseView software...
Beste heer Hoijtink,

Op onze website wordt niet de Sigrok PulseView software genoemd, maar de SUMP software. Tevens hebben we op onze website een directe link naar documentatie van de fabrikant. De software is gratis open source software, waarbij we geen invloed hebben op de kwaliteit van die software. We hebben niet eerder gehoord dat de open source software niet voldoet. Dit is waardevolle informatie voor ons en hebben daarom besloten om de beschrijving van deze software weg te halen.
We zijn erg blij met deze feedback.

Indien uw hierdoor de Logic Sniffer niet kan gebruiken, kunt u het product terugsturen en krijgt u uw betaling terug.
Antratek Electronics

John Douwes

Snelle en correcte levering van de gekochte producten.

Goede informatie over de produkten in het assortiment. Sommige producten zijn moeilijk te vinden bij andere webshops. Lage prijzen in verhouding tot andere aanbieders.

Een aantal artikelen op de website staan al een tijd op de status "leverbaar over 2-3 weken".

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

Ik heb goede ervaringen met PostNL. Zij bezorgen ten minste op het juiste adres.

Teledyne Dalsa B.V.

Goede, duidelijke service

nog niet van toepassing

nog niet van toepassing

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

Transport van mijn producten is kostenloos

Species 8472

Ivm een straat-festival kon PostNL niet op vrijdag langskomen en moest 2 dagen wachten.
Dat waren twee lange dagen maar: Het produkt is maandag keurig netjes en op tijd afgeleverd door PostNL.

Fantastisch apparatuur

Joeri Jungschlager

Prima zaak kon snel de boel ophalen

Handleidingen of code door linken in website of emails

M

Bestellen makkelijk, DPD levering matig.

Switchen naar betere vervoerder

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

DPD is een matige vervoerder met slecht een enkele afleverpoging en gebrek aan (proactieve) informatie. Geen “gemist” notitie in brievenbus, geen bericht waar ophaalpunt is. Je moet alles zelf... DPD is een matige vervoerder met slecht een enkele afleverpoging en gebrek aan (proactieve) informatie. Geen “gemist” notitie in brievenbus, geen bericht waar ophaalpunt is. Je moet alles zelf nagaan.

a . k

Nooit geen probleem gehad met Andratek

Ruim asortiment, veel adafruit en sparkfun spul.

Kiwielectronics haal ik ook veel.

Innolux Europe BV

Goed en snel