Hans Hogerhuis

Zij hadden wat ik nodif had

Marten

Ze geven snel antwoord op de gestelde vraag over de toepassing van Telnet voor een NetIO 4. NetIO4 is een LAN bestuurbare stekkerdoos. Na wat puzzelen heb ik via Telnet scripts gemaakt die de NetIO... Ze geven snel antwoord op de gestelde vraag over de toepassing van Telnet voor een NetIO 4. NetIO4 is een LAN bestuurbare stekkerdoos. Na wat puzzelen heb ik via Telnet scripts gemaakt die de NetIO aanzet bij opstarten en uitzet bij afsluiten. Nu gaat mijn apparatuur aan in een geprogrammeerde volgorde en sluit af in omgekeerde volgorde.

Geen mening, heb alleen besteld in opdracht van projectleider

geen mening, heb alleen besteld in opdracht van projectleider

geen mening, heb alleen besteld in opdracht van projectleider

S. Dingenouts

Goede prijs, duidelijke productinformatie, veel van de producten op voorraad (althans, voor zover ik gezien heb).

Er staat op de website 'voor 17:00 verwerkt, dezelfde dag verwerkt'. Ik had de 21e om 10:12 besteld, maar kreeg pas de 23e bericht dat de bestelling verzonden was terwijl alles op voorraad was (wel... Er staat op de website 'voor 17:00 verwerkt, dezelfde dag verwerkt'. Ik had de 21e om 10:12 besteld, maar kreeg pas de 23e bericht dat de bestelling verzonden was terwijl alles op voorraad was (wel ook de 23e geleverd).

Ik weet niet of het voor briefpost (dat is de verzendingsmethode die ik gekozen had) anders is, of 'verwerkt' niet inhoud dat het ook die dag verzonden word, of dat er een vertraging was waar niks over gezegd is. Maar hier kan nog iets verduidelijkt worden of beter gecommuniceerd worden.

Ernst Advies BV

Goede producten snel geleverd

Original Concepts

Snelle levering volgende dag in huis, eerst gebeld of het op voorraad was.

Nette behulpzame medewerkster

Aanbod en voorraad van Beagle zou voor mij wat uitgebreider mogen. Was niet helemaal duidelijk dat de order ook verstuurd was in de mail.

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

Buitenste doos was beschadigd, gelukkig allemaal goed verpakt.

Mactan bvba

(Bewerkt)

Zeer negatief, men beantwoord niet eens je mail. Wijziging facturatie wordt gewoon genegeerd. Mijn aanlopen als leerkracht via de school stoppen hier.

Men luistert naar klachten en bied een oplossing aan.

EJ

Efficient, vriendelijk en snel.

Goed bereikbaar per email.

Nee.

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

voor wat ik bestelde was dit perfekt.

noram

Goede firma. Goede service, ook bij problemen met installatie.

goede naservice

J. FRANKEN

(Bewerkt)

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

Kreeg op woensdag melding dat zending om 18.46 bezorgd was. Brievenbus leeg :-( Envelop werd pas donderdag in de avond bezorgd.