SV

Heel erg snelle levering en goedkoop.

de prijs en de snelle levering

levering was snel

Peter.P

Uitgebreid assortiment,snelle levering.

Elke maand nieuwe artikelen,altijd het nieuwste op voorraad

Kevin

Snelle levering, wel iets duurder dan verwacht. Gratis levering met DHL was ook top.

Snelle en gratis levering met DHL.

Prijs is iets te hoog

Snel

Twan

Up-to-date informatie over bestelling

Accuraat informatie verschaffen over voorraad en bezorging

ICT

Prima!

Snelle en correcte levering

peter

Winkelier levert volgens mij uniek product, redelijk snel geleverd tegen aantrekkelijke prijs

enige dealer

gebruiksaanwijzing in het NL zou leuk zijn.
tevens wat duidelijkere uitleg over de ingangen graag

Patrick Kaim / DC Concepts BV

Dit was mijn eerste aankoop via Antratek, hoewel ik de verzendkosten wat aan de hoge kant vond voor twee printplaatjes ter grootte van een Euro-munt. Het assortiment is groot en de informatie is... Dit was mijn eerste aankoop via Antratek, hoewel ik de verzendkosten wat aan de hoge kant vond voor twee printplaatjes ter grootte van een Euro-munt. Het assortiment is groot en de informatie is degelijk.

Nette klantenservice. Ik had op donderdag besteld maar uiteindelijk werd er pas op maandag geleverd. Antratek had de producten op tijd bij DPD aangeleverd voor verzending maar om een of andere reden... Nette klantenservice. Ik had op donderdag besteld maar uiteindelijk werd er pas op maandag geleverd. Antratek had de producten op tijd bij DPD aangeleverd voor verzending maar om een of andere reden hebben die het een paar dagen laten liggen. Ik mocht het pakket weigeren en Antratek zou dan het betaalde terugstorten. Heel netjes aangezien het probleem niet bij hen lag. Ik heb overigens geen gebruik van gemaakt van dat aanbod en heb de printjes nu gewoon in gebruik.

Naar mijn idee geen, misschien de DPD flink op hun falie geven.

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

Zeer slecht. Op donderdag zijn de producten aangeleverd om op vrijdag uitgeleverd te worden. Uiteindelijk heeft hun trackingsite dagen op levering ontvangen gestaan en pas op maandagochtend werd... Zeer slecht. Op donderdag zijn de producten aangeleverd om op vrijdag uitgeleverd te worden. Uiteindelijk heeft hun trackingsite dagen op levering ontvangen gestaan en pas op maandagochtend werd deze status gewijzigd in 'onderweg'. Geen tijdsblok waarin geleverd zou worden en geen excuus voor de vertraging. Kortom: zeer slecht!

Robert Kappert

Binnen het aanbod wat ICT beschikbaar stelt, zeer tevreden met de levering van de bestelde producten

Snelheid van levering, gemak van bestellen

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

Geen mogelijkheid om een verzend methode te kiezen, wel makkelijk om het op te halen bij een DPD afhaal punt

Gerald Bosboom

Bedrijf met kennis over hun producten. Daardoor heb ik in overleg met een verkoper van Antratek de juiste set producten geselecteerd voor mijn oplossing.

Informatie en kennis. Ook de doorverwijzing naar de fabrikant van het product die technische detail verschaft omtrent het product.

Heeft u opmerkingen over de gekozen vervoerder

De prijs van het product weegt niet op tegen de verzendkosten met een andere vervoerder.