Joshua
Aangenaam en vlot
97% beveelt Wijnhandel Appeldoorn aan!
Professionals en altijd vriendelijk
Correct bedrijf
Altijd een goede service
Goede voorlichting en prettige,vriendelijke behandeling.
Niet geweldig
We genieten weer van heerlijke wijnen van Appeldoorn!
Grote keuze, deskundige medewerkers. Snelle verzending bij online aankopen
Goed volgens afspraak
Fijne, snelle en persoonlijke levering
Heel erg plezierig
Snelle levering.
Wij hebben goede ervaring met Wijnhandel Appeldoorn.
uitgebreid assortiment, interessante prijzen
Wijnhandel Appeldoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wijnhandel Appeldoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Professionals en altijd vriendelijk
Correct bedrijf
Altijd een goede service
Goede voorlichting en prettige,vriendelijke behandeling.
Niet geweldig
We genieten weer van heerlijke wijnen van Appeldoorn!
Grote keuze, deskundige medewerkers. Snelle verzending bij online aankopen
Goed volgens afspraak
Fijne, snelle en persoonlijke levering
Heel erg plezierig
Snelle levering.
Wij hebben goede ervaring met Wijnhandel Appeldoorn.
uitgebreid assortiment, interessante prijzen
Wijnhandel Appeldoorn heeft de volgende resultaten bereikt: