Dirk V
- Sterke punten
- leuke producten, snelle afhandeling en levering
AppLamp Mini LED Dimmer CCT 24V besteld en perfect geleverd
Na een fout bij levering top opgelost!
Zit nog steeds te wachten op de levering. Een keer gemaild maar kreeg standantwoord terug
Prima , Snelle levering en goed ingepakt.
Bestelling netjes op tijd geleverd
hele mooie smart verlichting werkt goed en niet duur top
Prima service!
Snelle service en goede prijzen!
Snelle levering, materiaal werkt goed
goede communicatie
Niet zo goed
Super behulpzaam en deskundig
Goede site duidelijke site, blij met het bestelde product.
Vriendelijk en behulpzaam
Positieve ervaring met bestellen via de website
Applamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Applamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
AppLamp Mini LED Dimmer CCT 24V besteld en perfect geleverd
Na een fout bij levering top opgelost!
Prima , Snelle levering en goed ingepakt.
Bestelling netjes op tijd geleverd
hele mooie smart verlichting werkt goed en niet duur top
Prima service!
Snelle service en goede prijzen!
Snelle levering, materiaal werkt goed
goede communicatie
Niet zo goed
Super behulpzaam en deskundig
Goede site duidelijke site, blij met het bestelde product.
Vriendelijk en behulpzaam
Positieve ervaring met bestellen via de website