- Aangekocht product
- New - Evaluatie cursus ARBO centrum
Geen enkele uitleg over hoe het examen in zijn werk zou gaan.
Communicatie is oké, cursus ook. Ik ben niet laaiend enthousiast, maar ook niet ontevreden.
Prima, maar inhoud cursus echt minimaal. (Als het het leerboek al had doorgenomen).
Veel geleerd eigenlijk die wij goed denken met hijsen eigenlijk niet echt goed was.
De cursus was zeer geslaagd maar mijn zin gehad en duidelijk uitgelegd
Top
Prima cursus. Veel mogelijkheden.
Heel goed
Tip: spiegel op toilet en meer smaken thee zoals kruidenthee
Goede cursus. Sluit aan bij waar het voor bedoeld is. Geen poespas.
Goede ervaring met de trainer. Locatie kan mogelijk beter. Meer oefenruimtes
Het is een fijne en goeie plek om je bhv te halen
Goed.
ARBO centrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ARBO centrum heeft de volgende resultaten bereikt:
De cursus was zeer geslaagd maar mijn zin gehad en duidelijk uitgelegd
Top
Prima cursus. Veel mogelijkheden.
Heel goed
Tip: spiegel op toilet en meer smaken thee zoals kruidenthee
Goede cursus. Sluit aan bij waar het voor bedoeld is. Geen poespas.
Goede ervaring met de trainer. Locatie kan mogelijk beter. Meer oefenruimtes
Het is een fijne en goeie plek om je bhv te halen