8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox87% beveelt Arbowinkel.nl aan!

Marina Zomer

Zeer slecht

Zijn er aspecten binnen het aankoopproces die verbeterd kunnen worden? Zo ja, welke?
Ja, niet beloven dat het boek met 24 uur in huis is
Boek

Antwoord Arbowinkel.nl

Hi Marina, Jammer om te horen dat de levering niet aan je verwachtingen voldeed. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen, maar soms kan er helaas vertraging optreden. Onze excuses voor het ongemak! Mocht je verdere vragen hebben over je bestelling, laat het ons weten. We helpen je graag verder. Met veilige groet Debby

EM

Slecht

Niet 2x €6.95 verzendkosten vragen voor aankoop en retour van een simpele pet van ca. €7,- Het was eens en niet weer...
Pet

Antwoord Arbowinkel.nl

Hi Eric, Bedankt voor je review. Helaas staat op onze website wel het volgende over het retourneren van je bestelling: Indien je de bestelling wilt retourneren kan dat uiteraard binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Je ontvangt het te verrekenen orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, de exacte verzendkosten vind je terug wanneer je een retourorder aanmaakt. Je zou dan in principe voor de bestelling hier al mee bekend zijn. Ik zal het meenemen bi onze marketing om dit duidelijker te gaan vermelden op onze website. Met veilige groet Debby

Gebr. RDT Veenstra

SterSterSterSterLege ster

Goed, heb geen stickers ontvangen, worden die nabezorgd?

Brandblusapparaten en bijbehorende Stickers

Ben Harmsen

Verliep soepel

Niets specifieks
Schuimblusser voor a,b en f

koos Ammelrooy

Prima, snel en eenvoudig.

Niet nodig.
Schuimblussers 2 en 9 kg

Walter Bosch

Duidelijkheid en kwaliteit.

Verzending van de bestelde artikelen horen tot aan de deur te worden afgeleverd. Niet in de hal van een appartementencomplex.
Brandblussers

Examen vca

J.J.C van Rijsbergen

Vca cursus

Antwoord Arbowinkel.nl

Hi J.J.C. van Rijsbergen, Bedankt voor je reactie! Fijn dat alles goed is. Laat het gerust weten als je nog iets wilt delen of vragen hebt! Met veilige groet, Roxanne

Bauke Modderman

Ik zou het zo niet weten
Veiligheidspictogrammen

Cor Huijerjans

SterSterSterSterLege ster

Er zouden meer pleisters bij kunnen zitten.Als je bloed verdunnen moet nemen,kan een wond een bloedende ramp worden,zonder genoeg pleisters of verbanden.
EHBO koffer.Een tijdje geleden

Marjoleine Post

Nvt
Oogdouche

Arbowinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Arbowinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 31 oktober 2019

Arbowinkel.nl

Op zoek naar veiligheidsartikelen en keuringen van onder andere AED's, EHBO koffers en brandblusmiddelen? ARBO centrum biedt, naast veiligheidsopleidingen, -keuringen en -adviezen, een groot assortiment aan veiligheidsartikelen. Bestel online!

Galvanistraat 14-1

Slecht

Pet

Gebr. RDT Veenstra

SterSterSterSterLege ster

Goed, heb geen stickers ontvangen, worden die nabezorgd?

Brandblusapparaten en bijbehorende Stickers

Ben Harmsen

Verliep soepel

Niets specifieks
Schuimblusser voor a,b en f

koos Ammelrooy

Prima, snel en eenvoudig.

Niet nodig.
Schuimblussers 2 en 9 kg