9.6/10
9.6/10

Alex

Meerdere keren wat besteld en altijd vriendelijk geholpen.

Vriendelijk en snelle levering.

Jans Pilmeyer

Snelle reactie op vragen, duidelijke afspraken en komen die ook na. Prijs kwaliteit PRIMA!!

Goede kwaliteit en doen ook wat ze beloven!

Ga zo door!

Super snelle levering, duidelijke website, ik had wat vragen over de meubels, binnen 2 uur had ik al een mailtje terug met de antwoorden op mijn vragen! Super kwaliteit, ik en mijn vrouw zijn echt... Super snelle levering, duidelijke website, ik had wat vragen over de meubels, binnen 2 uur had ik al een mailtje terug met de antwoorden op mijn vragen! Super kwaliteit, ik en mijn vrouw zijn echt heel blij met de tuinset en genieten er elke dag van.

Top levering
Goed mailcontact
Vriendelijke bezorger
Top kwaliteit

Mardi keukenmontage

Komen afspraken na, dat is gewoon het belangrijkst

duidelijk, recht door zee

Kris voet

Top bedrijf.
Zeer goede en snelle service
Ik heb hier al verschillende producten gekocht van zeer goede kwaliteit.

Vriendelijk / behulpzaam / klantgericht

Doe zo verder !vriende

Brigitte

Zoekend naar moderne voordelige tuinzetels heb ik op het internet Abrini ontdekt. Ik vond het onmiddellijk de mooiste tuinzetels die ik tot nog had gevonden, zowel in winkels als op het internet.... Zoekend naar moderne voordelige tuinzetels heb ik op het internet Abrini ontdekt. Ik vond het onmiddellijk de mooiste tuinzetels die ik tot nog had gevonden, zowel in winkels als op het internet. Omdat ik de zetels toch zelf eerst wou zien heb ik Abrini een e-mail gestuurd. Er werd direct een afspraak voorgesteld op de door mij gekozen zaterdag. Tevens werd er via sms een duidelijke routebeschrijving gestuurd naar de opslagruimte in Eindhoven. De door mij gekozen tuinset was uitgepakt en ik kon eveneens in andere modellen uittesten. De keuze was snel gemaakt. Mijn nieuwe tuinset is op de afgesproken datum afgeleverd, uitgepakt en geplaatst op mijn terras in Schoten (België).

Zeer goede kwaliteit, eigen design, zeer comfortabele tuinzetels en fantastische kussens.
Heel vriendelijke ontvangst en levering.
Volledige informatie over onderhoud van de tuinset....
Heel vriendelijke ontvangst en levering.
Volledige informatie over onderhoud van de tuinset.
Er is dan ook nog eens een leuke verassing, een flesje bubbles en twee champagneglazen, afgegeven bij levering zodat we konden "klinken" op de aanschaf van ons nieuw tuinsalon.

Eindhoven is een eind van Antwerpen. Zelf vind ik het niet erg om tot daar te rijden. Ik kan me wel voorstellen dat er mensen zijn die prijs stellen op een filiaal dichterbij, vb in Breda of... Eindhoven is een eind van Antwerpen. Zelf vind ik het niet erg om tot daar te rijden. Ik kan me wel voorstellen dat er mensen zijn die prijs stellen op een filiaal dichterbij, vb in Breda of Antwerpen.

Alle afmetingen van de zetels vermelden op de website is een pluspunt.

Annemieke de Vogel

Goedenavond,

Ik heb allen goede ervaringen met Arbrini. Ze geven goede service en denken zeker met je mee waar nodig.

de levering was zeer vlug en goed

Jolanda

Mijn ervaringen zij prima.

Je wordt goed telefonische geholpen als je dat wil.

Astrid Vermeulen

Super goed, we kwamen uit Amersfoort en werden meteen vriendelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie. De loungeset hadden we op de site gezien en in het echt precies wat wij zochten,

Wij zochten naar design loungestoelen en bij Arbrini hebben ze hele mooie. Wat ook een sterk punt is, is dat je de stoelkussen hoes gewoon in de wasmachine kan doen.

Janssen

Zeer vlotte service!