9.6/10
9.6/10

Wilt u waar voor je geld: bestel bij ARBRINI. Schitterende service!!! Zeer klantvriendelijk. Kortom: TOP!!!

Familie Hopstaken

De warme vriendelijke mensen van Arbrini maken de aankoop helemaal af. Wat een geweldige producten en een super service. Wij zijn zeer tevreden over onze loungebank en losse fauteuil.
De warme vriendelijke mensen van Arbrini maken de aankoop helemaal af.
Fijn dat deze service nog bestaat.

Zeer goede kwaliteit van de producten.
Zeer warme en goede service. Echt onze verwachtingen overtroffen.

Ik zou meer vestigingen openen en jullie ervaring over hoe je dienstverlenend moet zijn, overbrengen op anderen. Daar is zeker behoefte aan in Nederland.

Goede service en snelle levering

Ja onze parasol was stuk en is de zelfde dag nog gratis gemaakt maar was bijna al een jaar oud
Zulke service kom je bijna nergens meer tegen

Nee gewoon zo door gaan

Patrick staelens

Service aan een fantastische prijs. Hebben de lounge nu al een jaar en blijft super.

We kregen de tip van onze buur en na een eerste contact hebben we direct besteld. Duidelijke info en ze maken waar wat ae beloven.

Goossens

Zeer tevreden

Perfecte levring/kwaliteit

Wat een superservice! Onze loungebank is gebracht en op de juiste plek gezet. Vriendelijke bezorging. Top bedrijf !

Schoonhoven

Kwaliteit en klantvriendelijk !!

Stephanie

Heel tevreden, in 2014 een set aangekocht, met een zeer snelle en correcte levering! We zijn nog steeds heel tevreden na 2 zomers! Enige minpunt die evt kan meegegeven worden, de beschermhoes mag... Heel tevreden, in 2014 een set aangekocht, met een zeer snelle en correcte levering! We zijn nog steeds heel tevreden na 2 zomers! Enige minpunt die evt kan meegegeven worden, de beschermhoes mag wat sterker.. Maar anders alles top!

Klantvriendelijk en snelle service, felle dames!

De beschermhoes mag wat sterker

Joan Slootweg

Uitstekend geholpen, goede kwaliteit!

Leveringsbetrouwbaarheid een dikke 10...chapeau ??

A. van Gennep

De kwaliteit van de loungeset is prima, we hebben het nu al 4½ jaar naar volle tevredenheid.
Goede service en prettig contact.

Persoonlijke aandacht via mail en of telefoon: er wordt mee gedacht wat het beste past en combineert.
Leuk dat je voor een mooie prijs een nieuwe set hoezen kunt kopen zodat je set weer als nieuw oogt!

Meer keus in de kleuren voor de hoezen is natuurlijk altijd leuk al zie ik het assortiment wel langzaam uitbreiden.