Monica neemt de tijd voor je en is echt betrokken.
Ze geeft je gelijk het gevoel dat je er niet alleen voor staat.
Ze komt haar afspraken altijd na.
Aldus een zeer goede ervaring!

Fijne ervaring, zeker aan te raden!

Ik ben erg blij dat Berlinda mij hielp. Ze is enorm begripvol, geduldig, doortastend en windt er geen doekjes omheen (iets wat ik persoonlijk goed kon gebruiken.) Berlinda heeft mijn... Ik ben erg blij dat Berlinda mij hielp. Ze is enorm begripvol, geduldig, doortastend en windt er geen doekjes omheen (iets wat ik persoonlijk goed kon gebruiken.) Berlinda heeft mijn letselschadetraject een kleine vier jaar van begin tot eind begeleid. In het begin was het contact vooral telefonisch door covid-19, maar toch had ze al snel door wat voor persoon ik ben. Ze hielp mij de situatie te zien en te erkennen voor het was, terwijl ik zelf geneigd was deze af te wimpelen. Ze dacht proactief met me mee, waardoor ze herstelmogelijkheden voor me vond waar ik zelf niet opgekomen zou zijn zoals een behandeling bij een letselschadepsycholoog.

Een heel betrokken , vriendelijke vrouw
Heeft mij heel goed bijgestaan na mijn ongeval

Vriendelijk / behulpzaam/ kennis van zaken / overlegt voordat er een beslissing wordt genomen.

Erg positief, ze heeft me fijn geholpen!

Ik ben goed geholpen door Ard Korevaar vanaf het ongeval, tot de afwikkeling er van snelle communicatie en afhandelingen van de schade en letselschade .

Aad, is een vriendelijke man is correct en snel met het op de hoogte houden via mail/telefoon over de gang van zaken