- Product of service:
- Evaluatie na afronding letselschadetraject
100% beveelt Ard Korevaar Personenschade aan!
100% beveelt Ard Korevaar Personenschade aan!
Erg fijn, en goede duidelijkheid uitleg. Draagt zorg op een hoog niveau
Zeer professioneel maar ook enorm betrokken. Open, transparant, duidelijk, geduldig maar ook vasthoudend. Hele fijne persoonlijkheid.
Heel prettig. Ze had ook een goed luisterend oor. Kon ook altijd met een vraag bij haar terecht.
Vakkundig, accuraat & informerend.
Heel goed! Lieve vrouw, luistert heel goed naar je.
Héél erg goed
Prima, fijne en begripvolle vrouw.
Erg positief. Ze werkt met aandacht en zorg en bespreekt alle stappen van het proces uitgebreid.
Fijn en vertrouwd.
Een fijn en betrokken advocaat met een scherpe visie op wat haalbaar is en zich inzet vor een eerlijke realistische schade vergoeding. Tevens wordt scherp gekeken naar de mogelijkheden van aanpassings verzieningen zodat het dagelijks functioneren aangenamer wordt. Kortom een fantastich persoon om je zaak aan toe te vertrouwen.
Goede ervaring duidelijk advies met goed resultaat
Anita is een echte "mensen mens" ze doet haar werk vol liefde,passie en plezier. Mijn ervaring met Anita was zeer prettig , al vanaf het eerste contact moment voelde ik al aan dat ik bij de juiste personenschadespecialist terecht was gekomen. Ze heeft zich volledig voor mij en mijn dochtertje ingezet
Zeer tevreden en meedenkend
Ik ben erg tevreden. Ze heeft duidelijk uitleg gegeven, is pro actief, goed bereikbaar, behulpzaam en geduldig. Ik had geen betere kunnen wensen
Ard Korevaar Personenschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ard Korevaar Personenschade heeft de volgende resultaten bereikt:
Ard Korevaar Personenschade
Benedenberg 111
2861 LE Bergambacht
Erg fijn, en goede duidelijkheid uitleg. Draagt zorg op een hoog niveau
Vakkundig, accuraat & informerend.
Heel goed! Lieve vrouw, luistert heel goed naar je.
Héél erg goed
Prima, fijne en begripvolle vrouw.
Fijn en vertrouwd.
Goede ervaring duidelijk advies met goed resultaat