Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en ik ben blij met hoe het is verlopen. Bedankt voor de betrokkenheid en de heldere en snelle communicatie vanaf uw kant!

Jullie hebben begrip voor de situatie, ondersteunen je en zoeken samen met mij naar een goed resultaat. Heb nooit het gevoel gehad dat ik niet serieus werd genomen of dat er getwijfeld werd aan... Jullie hebben begrip voor de situatie, ondersteunen je en zoeken samen met mij naar een goed resultaat. Heb nooit het gevoel gehad dat ik niet serieus werd genomen of dat er getwijfeld werd aan hetgeen er gebeurt is.

Ik wil een compliment geven voor hoe Ard onze zaak heeft afgewikkeld. Vooral het feit dat hij veel aandacht aan Jazzlynn heeft besteed en ook echt een gesprek met haar is aangegaan waarderen wij... Ik wil een compliment geven voor hoe Ard onze zaak heeft afgewikkeld. Vooral het feit dat hij veel aandacht aan Jazzlynn heeft besteed en ook echt een gesprek met haar is aangegaan waarderen wij heel erg. Voor haar is dat gesprek zeer goed geweest.

Goede en duidelijke verwoording door mijn behandelaar. Heb geen aanvullingen voor hoe het nog beter kan. Prima zo.

Ard is een bekwaam, betrokken mens. Waar nodig is hij zakelijk, waar het kan en mag menselijk. Hij is flexibel en staat open voor meedenken en meedoen. Ard wil graag resultaat behalen op een manier... Ard is een bekwaam, betrokken mens. Waar nodig is hij zakelijk, waar het kan en mag menselijk. Hij is flexibel en staat open voor meedenken en meedoen. Ard wil graag resultaat behalen op een manier waar een goed gevoel ook van belang is.

De betrokkenheid en efficiëntie van Art Korevaar was hartverwarmend door de advocate maar ook door de administratieve ondersteuning.

Kan niet anders zeggen dan bedankt voor de zeer goede hulp