9.2 /10

checkbox100% beveelt Ard Korevaar Personenschade aan!

Fam. Schijff

De begeleiding van Anita Buwalda was top. Ik raad haar zeker aan.

Bijstaan juridisch bij persoonlijk letsel na roofoverval

Zeer goed

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Zeer goede ervaring gehad heel nauw betrokken met alles. Alles zeer goed geregeld en de afspraken keurig nagekomen en heel goede kennis van zaken met dingen regelen. bereikbaarheid telefonisch en oog hebben voor belangen, zeer tevreden heel goed bezig met alles.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Een bijzonder professionele schadeletsel advocaat, Ze zet zich voor 1000 procent in voor haar cliënt. Niet alleen voor haar cliënt , maar ook zo nodig voor zijn partner. Ze was en is heel erg met de zaak betrokken. Ze geeft hele goede adviezen. Wanneer wij Belinda niet gehad hadden waren we nooit zover gekomen. Ze gaat echt voor je door het vuur met heel goede resultaten Wij zij ontzettend blij met Belinda

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Als politieambtenaar heb ik tijdens het werk letsel opgelopen. Anita heeft kennis van de organisatie, het politiewerk en is letselschade-expert. Door het doorzettingsvermogen van Anita is er een goede regeling tot stand gekomen. Regelmatig was ik het vertrouwen verloren in mijn dossier door de manier waarop het opgepakt werd en verliep. Door jou hield ik hoop. Door het eindresultaat ben ik toch tevreden en kan ik een behoorlijke last van me afzetten. Zonder jou was dit nooit gelukt, ik ken weinig mensen met zo veel doorzettingsvermogen.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen door haar. Ook zeer duidelijk en sociaal.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Super fijn. Reageert snel. Begripvol. Legt goed uit.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Goed. Zeer begaan en zet zich goed in. Kundig en legt duidelijk dingen uit (vakjargon) die ik niet begrijp.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Monica neemt de tijd voor je en is echt betrokken. Ze geeft je gelijk het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Ze komt haar afspraken altijd na. Aldus een zeer goede ervaring!

SterSterLege sterLege sterLege ster

Fijne ervaring, zeker aan te raden!

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Ik ben erg blij dat Berlinda mij hielp. Ze is enorm begripvol, geduldig, doortastend en windt er geen doekjes omheen (iets wat ik persoonlijk goed kon gebruiken.) Berlinda heeft mijn letselschadetraject een kleine vier jaar van begin tot eind begeleid. In het begin was het contact vooral telefonisch door covid-19, maar toch had ze al snel door wat voor persoon ik ben. Ze hielp mij de situatie te zien en te erkennen voor het was, terwijl ik zelf geneigd was deze af te wimpelen. Ze dacht proactief met me mee, waardoor ze herstelmogelijkheden voor me vond waar ik zelf niet opgekomen zou zijn zoals een behandeling bij een letselschadepsycholoog.

SterSterSterSterLege ster

Een heel betrokken , vriendelijke vrouw Heeft mij heel goed bijgestaan na mijn ongeval

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk / behulpzaam/ kennis van zaken / overlegt voordat er een beslissing wordt genomen.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Erg positief, ze heeft me fijn geholpen!

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik ben goed geholpen door Ard Korevaar vanaf het ongeval, tot de afwikkeling er van snelle communicatie en afhandelingen van de schade en letselschade .

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Ard Korevaar Personenschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ard Korevaar Personenschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 1 mei 2019

Ard Korevaar Personenschade

Deskundigheid, enthousiasme en gedrevenheid zijn van nature bij ons aanwezig . Persoonlijke aanpak, de menselijke maat. Doen waar je goed in bent en je klant behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Zo simpel is dat. Alles kosteloos.

Benedenberg 111

2861 LE Bergambacht

Fam. Schijff

De begeleiding van Anita Buwalda was top. Ik raad haar zeker aan.

Bijstaan juridisch bij persoonlijk letsel na roofoverval

Zeer goed

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Super fijn. Reageert snel. Begripvol. Legt goed uit.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Fijne ervaring, zeker aan te raden!

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Erg positief, ze heeft me fijn geholpen!

Ard Korevaar Personenschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10