8.5 /10

checkbox96% beveelt Ardoer aan!

Joella Santucci

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hotelovernachting geboekt, eenmaal aangekomen op het park is alles dicht. Zwembad, restaurant, snackbar. Als wij dit wisten hadden we nooit dit hotel geboekt. Mail gestuurd met het verhaal. Krijg je een antwoord terug: het staat duidelijk op de site. Nou niet dus. Er staat alleen dat het hoofdgebouw gesloten is. En als je er nog nooit geweest bent, hoe moet je dan weten dat het zwembad enz. zich daar bevindt???? En dat de prijzen aangepast zijn. Weer zoiets, hoe moeten wij dat weten.

Rudy Cockaers

SterSterSterSterLege ster

De camping is top en een goede plaats voor zowel te wandelen en te fietsen. Er moet wel bij betaald worden als je teveel stroom verbruikt en deze prijs per kwh is 1,9€ vindt ikzelf nogal veel.

Isaak Kooi

SterSterSterSterLege ster

Wij waren toe aan een weekendje weg. En hier ben je ook weg. Mooie locatie nette kamers. Helaas was het restaurant voor ontbijt gesloten,maar ontbijt kwam op de kamer. Netjes verzorgt. Een top locatie om naar toe te gaan.

Kristel Deleersnyder

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Meer info geven indien er problemen zijn waar je terecht kan indien receptie sluit om 17u Verwarming werkte niet dus verschrikkelijk koud en de dag daarna bij vertrek naar huis heeft het weinig zin om het nog te herstellen. Mail diezelfde avond verstuurd maar wordt niet gelezen na sluiting Nergens telefoonnummer waar je terecht kan Echt spijtig!

Suus in de Braekt

Ik was er om te wintercamperen voor het eerst met mijn camper

Wondergem

Wij komen hier alleen in de winter en dan is het er rustig geen lawaai. De winter voorzieningen zijn zeer goed.

Steenhuis

Vuurwerkvrij en dat was heerlijk rustig. Mooie omgeving en een heel vriendelijke en behulpzame receptie. Heerlijk schoon huisje en fijn gelegen. Wij hebben al weer geboekt voor dec.2025

s. Vroegop

SterSterSterSterLege ster

Al meerdere keren zijn we bij jullie op het park geweest. In de wintermaanden is het heerlijk rustig!

Rob van Otterdijk

Nogal kaal en slechte ervaring met restaurant

Ton Heijden

SterSterSterLege sterLege ster

Weer was slecht en hebben het park nauwelijks geïnspecteerd.

Dijk

SterSterSterSterLege ster

Wij hadden de 8 persoons watervilla geboekt. Mooi ruim huis. In de woonkamer kom je helaas nog wel zitplaatsen te kort. Door het sombere weer maar 1 keer kunnen genieten van de fantastische zonsopkomst.

Francis Gucht

SterSterSterHalve sterLege ster

Nederlands is schijnbaar moeilijk te verstaan in de foodcourt 42 op sommige dagen!.

Lorenz

SterSterSterSterLege ster

We hadden geboekt met oud en nieuw jaar omdat ons hondje nogal bang is voor vuurwerk en lawaai. We hebben heerlijk genoten van de rustige dagen. Wij en vooral ons hondje. Heerlijk gewandeld over het park. Supermarkten in de buurt.

Jelle Gier

SterSterSterSterLege ster

Villa Ijsvogel was goed voorzien, met een ruime keuken en meer dan voldoende servies/bestek. Twee fijne badkamers (waarvan 1 inclusief regendouche). Alleen de bedden waren minder fijn, nogal slappe matrassen. Het zwembad en de binnenspeeltuin waren een groot succes bij de kinderen (5 tot 11 jaar)

van Lunteren

SterSterSterLege sterLege ster

De medewerkers zijn heel aardig en attent. Het is een prima camping om in de winter te kamperen. Het privé-sanitair kan niet beter. Eindelijk goed over nagedacht en het afwasgedeelte binnen geplaatst zodat je niet in de kou hoeft te staan. Een heel groot aanrechtblad met een vaatwasser eronder, kan niet beter. Verharde wegen en goede grond om op te staan, je hoeft niet in de modder te staan, en auto op je kampeerplaats. Alles heel goed. Maar….. met de feestdagen is het heel stil. Van alles gesloten en totaal geen sfeer. Terwijl de naburige campings behoorlijk vol stonden. Alsof ze er geen zin in hadden en geen moeite voor campinggasten wilden doen tijdens deze dagen. “ Ga maar naar het naastgelegen restaurant.” Steeds meer mensen gaan in de winter kamperen. Deze camping laat deze markt volkomen liggen, terwijl ze juist heel veel te bieden kunnen hebben. Heel jammer, een gemiste kans.

Ardoer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ardoer heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juni 2019

Ardoer

De top campings van Ardoer zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Of je nu een camping zoekt met een zwembad, wellness, aan het strand of in het bos zoekt, bij Ardoer ben je aan het juiste adres.

Joella Santucci

Rob van Otterdijk

Nogal kaal en slechte ervaring met restaurant

Ton Heijden

SterSterSterLege sterLege ster

Weer was slecht en hebben het park nauwelijks geïnspecteerd.

Dijk

Francis Gucht