Ik ben aangenaam verrast over de uitgebreidheid van jullie aanbod, de vele tips. Ik bezoek bijna dagelijks de site

Sterke punten of zwakke punten

heel uitgebreid en duidelijke informatie

Sandra

Ervaring was goed alleen was helaas de verpakking van de backing soda stuk gegaan en zat alles onder, ook de bestelde boeken.

Compleet assortiment

Reactie Aromalifestyle:

Dank je wel voor je review. We hebben je een nieuwe baking soda toegestuurd.
Dank je wel voor je review. We hebben je een nieuwe baking soda toegestuurd.
Hoewel het zelden voorkomt omdat we alles heel goed verpakken, kunnen we helaas niet voorkomen dat er af en toe een product kapot gaat tijdens transport. De pakketdiensten gaan helaas niet erg voorzichtig met de pakketten om. We doen echter altijd ons uiterste best om dit ongemak te voorkomen.
Alternatief is verpakken in plastic maar dat willen we absoluut niet omdat er al genoeg plastic op de wereld is.

Vlinder

Op zich goed. Snelle levering alleen doordat een producten niet leverbaar zijn mis ik de 10% korting en dan krijg je een dag later een mail dat je product weer binnen is. Jammer

Sterke punten of zwakke punten

Fijn de korte uitleg bij elke olie

Sanne

Duidelijk info bij producten, handige site en webshop

Ger

Ervaring is goed, goede service vlugge antwoorden

Sterke punten of zwakke punten

Veel informatie, meer als wat ik verwachtte

Dhara

Overzichtelijke site. Handig om door te kunnen klikken naar uitgebreidere info over de olien.

Overzichtelijk.

Kim

Snelle levering en lekkere aroma's

Sterke punten of zwakke punten

Prettige site en leuke en lekkere dingen...oliën.

nvt

Debbie Kap

Goede service en snel antwoord op vragen. Ik had net besteld en wilde eigenlijk nog iets erbij bestellen. Dat was geen probleem. Bestelling en factuur werden aangepast:)

Sterke punten of zwakke punten

Snelle reactie op vragen, persoonlijk
Duidelijke informatie
Fijn om te weten waar de olie vandaan komt
Mooi assortiment

Masikr

Ontzettend snelle levering, binnen 12 uur!