Glatter Boris

Ik ben heel tevreden met de bedrijf. Mijn bestelling heb ik gekregen veel vroeger dat ik heb verwacht.

Sterke punten of zwakke punten

heel veel recepten om te kiezen, ik heb nieuwe informatie gevonden. goede aanbond in de webshop, somige dingen was ik al lang op zoek en hier heb ik die ineens saman gevonden

Brigitte Walker

Tevreden over de producten. Goed geleverd.

Sterke punten of zwakke punten

Makkelijk om een product te zoeken.

Reactie Aromalifestyle:

Dank je wel voor je review. Op de Aromalifestyle website staat een link naar de webshop, deze vind je rechts bovenin. Op de ledensite staat deze niet maar ik ga eens kijken wat de mogelijkheden... Dank je wel voor je review. Op de Aromalifestyle website staat een link naar de webshop, deze vind je rechts bovenin. Op de ledensite staat deze niet maar ik ga eens kijken wat de mogelijkheden zijn om deze daar ook te plaatsen.
Voor wat betreft de verzendkosten wil ik je graag naar dit artikel verwijzen, dan kan je lezen waarom wij dit zo hanteren:
Met vriendelijke groeten,
Monica

Prettig geeft een goede vibe

Ja de eerlijkheid

katleen Matthieu

Online bestellingen

veel tips en recepten!

Mathijs

Goede kwaliteit

Anthonia

Geweldig, goede adviezen en uitleg. En de bestelling is heel goed beschermd ingepakt.

Sterke punten of zwakke punten

Bij alle recepten een duidelijke beschrijving, en de benodigde ingrediënten hier voor makkelijk in de shop te bestellen. Fijn alles onder één dak.

Op zich wel goed. Bestellen was makkelijk en de levering was goed en netjes op tijd.

Sterke punten of zwakke punten

Duidelijke en makkelijke site om te bestellen.

Heldere website en snelle levering. Alles is zorgvuldig ingepakt.

Sterke punten of zwakke punten

Duidelijke informatie over de producten en gebruik.
Uitgebreid assortiment

Een informatief en persoonlijk bedrijf met goede bio producten!

Sterke punten of zwakke punten

Leuke recepten en goede producten met eerlijke beschrijvingen. Leerzame info over producten en het gebruik ervan.