linda kleinstra

Het was de eerste keer dat ik besteld heb. Nadat ik wat negatieve informatie had gekregen/verzameld over oa doterra en young living ben ik op zoek gegaan naar eerlijke en betrouwbare websites dus... Het was de eerste keer dat ik besteld heb. Nadat ik wat negatieve informatie had gekregen/verzameld over oa doterra en young living ben ik op zoek gegaan naar eerlijke en betrouwbare websites dus vandaar dat ik bij aromalifestyle terecht kwam.

Sterke punten of zwakke punten

zoals ik al noemde eerlijke informatie

Carolien

Wel oké zou het iedereen aanraden

Overzichtelijke website, groot aanbod aan recepten en kennis.
Snelle levering van de bestelling.
Fijn bedrijf

Mariska Godthelp

Snelle en correcte levering. Mooie spullen. Precies waar ik op had gehoopt.

Sterke punten of zwakke punten

Alles wordt duidelijk en eenvoudig weergegeven.

Rina Hoogendoorn

Hele snelle levering! En al de informatie die je kan vinden op de website over heel veel diy, is helemaal super.

Ik heb kortgeleden een bestelling geplaatst en dat is me goed bevallen. Ook de bezorging door Post.nl is vlot verlopen.

Sterke punten of zwakke punten

Er is veel informatie te vinden over uiteenlopende onderwerpen. Duidelijke rubrieken.

Sterke punten of zwakke punten

Super snelle levering. Zeer tevreden hier over

Bestellen ging makkelijk en het kwam snel binnen. Producten waren netjes ingepakt.

Veronica Van Gerven

Ik had moeilijkheden met de betaling wat uitstekend opgelost werd door het team. De bestelling word vlug uitgevoerd en de verpakking is degelijk.
De informatie op de website is uitgebreid,...
De informatie op de website is uitgebreid, goed te begrijpen en de video's helpen goed

Sterke punten of zwakke punten

DE kwaliteit van de informatie

Karin de Haan-Vonk

Prettige website, waar je duidelijke informatie vind over elk product wat je kunt kopen in de shop

Sterke punten of zwakke punten

Veel informatie, veel te koop, top site